Lukijat

tiistai 5. marraskuuta 2013

Voitto ja Jouluista Vintagea

Sugar Creek Hollow #73   Anything Vintage Goes - Mikä vain Vintage käy
Merry Christmas!
Kolmesta eri lehtiöstä löytyi paperipalasia. Alimmaisen kellertävän ruskean paperin suttasin ruskealla ja hiukan mustallakin reunoistaan. Punaiselle kuvioidulle paperille tein valkoiset röpelöreunat kuviosaksilla, kuten narulla solmittuun ruskeaan, kirjoituksella koristeltuun paperiinkin ja myös netistä löytämääni klitterikuvaan.

Siihen kuvaan tein lumisadetta valkealla geelikynällä ja laitoinpa lumipalloihinkin valkoista lisää. Jouluteksti rajattu samalla punaisella ja siitä napsuttelin myös tähtösiä kahta kokoa.

Tämä kortti menee varmaankin aikuiseen perheeseen tai aikuiselle, etteivät lapsoset järkyty neitokaisesta joka viskelee lumipalloja :)
***
Iloinen yllätys löytyi tämän haasteen sivulta kun kävin hakemassa sieltä linkin tämänpäiväiseen korttiin. Korttini oli valittu DT.läisten toimesta esille pantavaksi ja saan hienon voittobanderin ja jos en ihan väärin lukenut niin saan tehdä jopa vierailevan DT:n kortinkin joskus tulevaisuudessa!

Hypin täällä tasajalkaa, niin hauskaa on voittaa! Kiitokset koko Sugar Creek Hollow- väelle!! Thank You!!
***
Eipä tässä sen kummempaa ole tapahtunut. Arkisia askareita ja joulukortteja muutaman kortin päivävauhdilla. Armaani ahkeroi jopa pienessä sateessa metsässä. Kävi sentään parin tunnin välein tankkaamassa niin koneen kuin itsensäkin :)

Nyt onkin sitten mukava alkaa tehdä lisää kortteja kun on saanut odottamattoman ruiskeen iloista mieltä voiton johdosta!! Ja huomennakin kivaa tiedossa: Simpeleen markkinat, jee. Sinne heti aamusta, ellei sada kaatamalla...

3 kommenttia:

 1. Onnittelut voitosta.
  Todella kaunis kortti. Meillä myräköi eilen ja aamulla ajeltiin aika roskaisia teitä pitkin. Onneksi kaatuneet puut oli jo korjattu pois.

  VastaaPoista
 2. A beautiful card, its a lovely vintage image. Thank you for joining us at SCH this time.
  Yvonne

  VastaaPoista
 3. Delightful vintage Christmas card! Thanks for joining us at Sugar Creek Hollow!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!