Lukijat

tiistai 12. marraskuuta 2013

Vanhan ajan hengessä joulukortti

It's all about Vintage and Beauty #56   Käytä kuviosaksia/sivuleikkureita - Use decorative edge scissors/edge punches
Merry Christmas
Vanha korttikuva sai oranssinruskeaa kartonkia kuviosaksilla leikaten kehyksiksi. Mustetin reunat ja lisäsin vielä valkean raamin. Samalla idealla palanen kuvan taakse. Sen kohokuvioin vielä lumihiutaleilla.

Alimmaisena kaunis ruutupahvi kierrätettynä lahjalaatikosta. Herttaiset pienet hiutaleet ovat 'ylijäämiä' eli reikiä reunaboordin leikkelystä.
***
Sunnuntai meni Isänpäivän merkeissä, vaikka meillä kummallakaan ei ole enää isä elossa. Odottelimme jos vaikka hieno mansikkatäytekakku olisi maistunut armaani lapsosille :) Vaan kahteeen pekkaan sen saimme nauttia kun molemmat olivat lennelleet maailmalle työn merkeissä. :(

Hyvää kakku silti oli!

Loppupäivä ja maanantain alku menivätkin sitten valmistautumisessa maanantain korttitapahtumaan. Kahdeksan tosi innokasta ilmestyi koululle ja kortteja syntyi alun kangertelun jälkeen melkein liukuhihnalta... Alku oli hiukan hidas ja hämmentynyt kun pari osallistujista ei ollut koskaan tehnyt joulukortteja itse.

Siispä sain näyttää kaksoisteipin ja leimailun ja kuviosaksien salat ja monta muuta kortintekijälle välttämätöntä tietoa ja tapaa.

Hauskaa oli ja kaikki halusivat oppia ja saada aikaiseksi ihan oman näköisensä kortin. Yritin, kuten aina olla liikaa tuputtamatta omia mielipiteitäni tai tykkäämisiäni ja kuulostelin mistä kukakin itse pitäisi. Ei ihan helppo juttu tälläiselle päällepäsmärille kuin minä :)

Vaan vähitellen alan oppia ja kuten aina, saan ihmetellä kuinka monella tavalla kortteja voidaankaan tehdä. Se näissä tapaamisissa, pienimuotoisissakin, on se paras anti: Yhdessä tehdään ja toinen toisiltamme opitaan.

Tänään olen saanut tavarat purettua paikoilleen ja muutaman kortinkin tehtyä. 

Ei kovin tarkkaan kannata katsoa kalenterista kuinka monta/vähän aikaa jouluun onkaan... Tuntuu vauhti vaan kiihtyvän. Aina on aamu ja seuraava päivä mutta kuinka kummassa se päivä hujahtaakaan niin nopsaan?

2 kommenttia:

  1. Upea kortti.

    Minä en ole päässyt joulukorttifiilikseen ollenkaan. Olisi ihana tuollainen ryhmäaskartelu. Kiva olisi vaihdella kuulumisia ja kortit tulisivat tuosta noin vain suit sait. Ihana idea

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa ihanalta askartelutapaamiselta! Korttisi on kaunis ja jännästi tulee ihan puupinta mieleen tuosta oranssista kohokuvioidusta osasta ainakin tässä kuvassa. Kiitos osallistumisestasi haasteeseemme!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!