Lukijat

lauantai 23. marraskuuta 2013

Valkoinen kissa ja joulupukki

It's all about Vintage and Beauty #57   Eläin/ Eläimet - Animal/s
Merry Christmas with a White Cat
Tiimarista löytyi joulupaperilehtiö jossa on suomenkielisiä joulutoivotuksia jopa kahta eri versiota! Tässä monivärisin hyvän joulun toivotuksia pohjapaperina.

Vintage joulupukki-kuva nettilöytö, tummensin vain nurkkia ja reunoja. Hieno kuusi-stanssaus Merisiniltä leikattuna kahtia, toimii eräänlaisena raamina kuvalle. Kaunis silkkinauharusetti joulunpunaisena ja punaiset tähdet vihreine keskustoineen nurkkiin.

Ja on siinä kuvassa kissakin!
***
Joulu on avattu osaltani Parikkalassa ja oikein onnistuneesti. En tiedä ollako onnessani pelkästään kun sain melkein kaiken myytyä vai kauhuissani kuinkas nyt seuraaviin myynteihin mennään. Ikuinen dilemma käsityöläisellä. Toisaalta toivoo paljon ostajia ja toisaalta toivoo, että myytävää riittää...

Vähän harvakseltaan ihmiset valuivat Käsityökeskukseen,  mutta kaikki jotka tulivat, ostivat myös. Liekö ollut tarjottavan herkullisen joulupuuron ansiota ainakin osaksi, mene tiedä.

Hyvin maistui muidenkin kuin minun mielestäni :)

Muutaman tulevan kortinkin sain tilaukseen ja joitakin ehkä juttuja - käyntikortti mukaan kun kysyttiin mistä näitä saa lisää. Hyvä!

Enemmittä jaarituksitta lienee parasta hipsiä sorvin ääreen, eli alkaa pika pikaa valmistelemaan lisää joulukortteja. Yhtä mukavaa viikonloppua teillekin - kortteillen tai ilman!

3 kommenttia:

  1. kaunis kortti kaimaseni, hienoja myyntejä;-))m

    VastaaPoista
  2. Ihana ja suloinen joulukortti! Upea kuva ja kivat paperit! Kiitos kun osallistuit It's All About The Vintage & Beauty Haasteeseen! Onnea arvontaan!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!