Lukijat

lauantai 16. marraskuuta 2013

Tyttölapsosen joulua

P*skarteluhaaste #209   5 Timanttia - 3 lumihiutaletta - 1 naru
Merry Vintage Christmas
Vintage kuvassa tyttönen kuin punahilkka on lahjojen ja havun kera menossa ilahduttamaan jotakuta hyvin tärkeää. Timantit löytyvät kuvan nurkasta ja kolmesta hiutaleesta. Hiutaleet lävistin kohokuvioidusta tapetista.
Valmiissa tekstissä on kimaltava kirjoitus. Naru purettu paksummasta muutaman haituvan verran, ettei tule liian paksu kortti lähetettäväksi.

Kuvan alla kuviosaksilla koristeltu kaitale ja sen alla puolikkaat kakkupaperista.
***
Aurinkoista lauantaita!
No ei se aurinko koko päivää paistanut mutta pilkahteli sentään aika usein harmaiden möhkälepilvien lomasta. Eli parempaan päin menossa ollaan sään suhteen. Nyt jo kuu kumottaa puiden latvuksissa!

Pikapikaa kaupassa vähän ruokaa ja viikonvaihteen Iltalehteä ostamassa. Vaikea ristikko on muutamana viime viikkona ollut luvattoman helppo. Alkaa jo into lopahtamaan kun yhdellä istumalla sen tekaisee. En kyllä ala! Ihan ristikon takia olemme ostaneet viikonvaihteen lehden, vaan on kai aika jo  katsastaa muita vaihtoehtoja.

Iisakin visaiset ja Pelikaanin vaikeat ovat kyllä taattuja aivoja pinnistäviä vaihtoehtoja, niitä vaan on käytävä ostamassa lähikaupungeista. Ruokakaupan tarjonta kun on turvallista helppoa täynnä.

Kirjastosta hamstraamani kirjapinot alkavat uhkaavasti huveta, eikä olla vielä edes puolivälissä remonttiaikaa. Yksi kokonainen ja toisesta osa on lukematta, siinä kaikki. Uhkaava näkymä kirjattomaan tulevaisuuteen aukenee kauhistuttavana!

On kai alettava katsastamaan omia kirjahyllyjä siinä toivossa, että niistä löytyisi kirja joka kestää ties kuinka monennen lukukerran...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!