Lukijat

torstai 14. marraskuuta 2013

Tyttö (ja kuusi) valokeilassa

Passion for ProMarkers Week 224   In the Spotlight - Valokeilassa
Merry Christmas
Tuskin olisi tullut tehtyä tälläistä joulukorttia, ellei haasteena olisi ollut valokeila tekniikka. Vaan aika hauska lopputulos on :) Tyttönen seisoo tohveleissaan ja olisiko tuo nyt kotiasu vai ihan joulutonttuasu? Taitaa olla vihoviimeiset joulukoristelut menossa, eli kuusen virkaa toimittava ruukkupuu kultapalloineen ja tähtineen. sekä nivaska mistelinoksaa ja havua vaikkapa oven päälle, mene tiedä...

Laitoin kultaa tähteen ja kaikkeen mihin valokeilan reunamat sattuvat. Itse valokeila on glossattu ja hiletetty oikein rankasti. Kultakynän kimallusta myös tekstilappusen ja kirjainten alareunassa.
Taustapaperi on lahjapaperia, lisäsin siihen punaisia tähtipaljetteja.Raamitukset kirjeensisustaa.

ProMarkers: Ivory, Blush, Oatmeal, Yellow, Barry Red, Coral. ... and lots of Glossy and Glitter and Gold pencil drawing :)
***
Aurinkoinen ja kaunis syyspäivä.
Uunipuita ja lämmitystä, roskien vientiä ja postin hakua. Tosi jännää, eikö vaan? Ihme kyllä tykkään tälläisestä tapauksettomasta päivästä, varsinkin kun saan viettää sen armaani kanssa. Ei tosin kylki kyljessä koko aikaa nyhjäten, vaan molemmat puuhaamme omia juttujamme mutta jo se tieto, että toinen on jossain lähistöllä, saa hymyilemään.

Muutamia kortteja valmistui ja jokunen on puolivalmiina, kuten tavallista. Muutama vielä idea-asteella ja joihinkin olen jo löytänyt ainakin jonkin osasen. Alitajunta hommailee silloinkin kun en aktiivisesti tuumaile miten teen seuraavan kortin.

Varasin pöydän Simpeleen yhteisiin joulumyyjäisiin, pyysin seinänvieruspaikkaa. Myyjäiset pidetään 30.11. lauantaina 14 - 16 Työväentalolla jossa tilaa reippaasti niin myyjille kuin ostajillekin. Ja vielä herkkukahvilakin joka avataan jo tuntia ennen!

Sitä ennen on kuitenkin jo Parikkalan joulunavajaiset 23.11 kello 10-14, joihin menen Käsityötalolle kortteineni ja Simpeleen joulunavaus 29.11. Siihen otan osaa kortteineni Kampaamo Juutukan eteisaulassa (entisesen pankin tiloissa), jossa korttejani on myynnissä muulloinkin.

Haa tästähän tulikin suorastaan mainospostaus!

No tuskin muutama lisäasiakas pahaa tekisi missään noissa jutuissa jossa olen mukana, päinvastoin. Olette kaikki tosi tervetulleita, ainakin minun pöytäni äärelle ostoksia tekemään :) Tämä siis kutsuna olkoon jokaiselle kynnelle kykenevälle, eikä haittaa vaikka panette sanan kiertämään kaikkille tutuille ja jokuselle tuntemattomallekin ...

2 kommenttia:

  1. Fabulous spotlight card, glad you have enjoyed playing along with my theme at PFP this week & good luck. Jane x

    VastaaPoista
  2. Great card! Thanks for joining us at PFP and good luck :)
    Hugs
    Anna DT

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!