Lukijat

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Sinistä Vintagea ATC vaihdossa

Yleensähän Vintage-korteissa käytetään paljon ruskehtavia värejä. Mutta kun tykkään sinisestä ja pääsin vuorostani ehdottamaan haastetta niin tottakai sinistä sen olla pitää.

Merisiniltä tuli herttainen sinisävyinen Vintage-ATC-kortti.
Äiti ja lapsi, klassinen aihe nyt siis hiukan epätavallisemmassa värityksessä. Kaunista pitsiä reunassa ja kultaista ääriviivatarraa kuvan raamituksena. Kiitos Merisini kortista ja mukana tulleista!

Minun korttini on sininen, tottakai myös.
Satulinna hohtaa taustalla ja pariskunta haaveilee yhteisestä tulevaisuudesta tähtien tuikkeessa.
***
Olen korviani myöten joulukortteilussa. Merisini joutui kyselemään ATC-korttiemme kohtalosta, kun en ollut julkaissut niitä jo aikaa sitten... Anteeksi! Vaan aikamoisen kasan olen jo joulukortteja saanut tehtyä. Ei ole aika mennyt hukkaan :)

Vielä pitäisi saada lisääkin valmista, joten vain pikaisesti postaus ja hommiin. Huomenna Simpeleen joulun avaus ja sen aikana olen luvannut olla Kampaamo Juutukan aulassa kortteineni. Eli sinne kipin kapin kaikki kynnelle kykenevät huomenna viiden pintaan!!!

Perjantai on vielä puolikas päivä kortteilulle, ison osan siitä lohkaisee kampaajakäynti, kauppa ja muut pakolliset kuviot. Lauantaina on sitten jo Simpeleen joulumyyjäiset ja sinnekin on oltava myytävää. Vaan hauskaa puuhaa tämä kortteilu on. Mitä enemmän tekee, sitä enemmän ideoita pursuaa. Puoliltaöin hoksaan mennä nukkumaan ja unissanikin teen kortteja :)

Ihan oikeitaja, jopa käyttökelpoisia ideoitakin, saan joskus nukkuessa, ihan totta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!