Lukijat

maanantai 4. marraskuuta 2013

Nuotteja ja tipusia

P*skarteluhaaste #207   Bingorivini vinottain: pitsi - pilkut - ruskea
Peaceful Christmas
Tuskinpa näistä nuoteista voi laulaa joululaulua mutta toivon, että nuottien päät olisivat pilkkuja, kun niitä piti olla! Tämä ruskea paperi on pienestä lehtiöstä jonka olen hankkinut mieskortteja varten. Lehtiön kuviot ja värit ovat hyvin maskuliinisia mutta ainakin minusta tätä nuottipaperia voi käyttää jouluiseenkin korttiin.

Lintukuva netistä, raamina ruskea kartonki josta kulmat lävistetty pallokuviolla, pilkkuja kai nekin jossain mielessä?

Lävistin kahdesta eri ruskeasta lumihiutaleen ja keskustaksi laitoin ison puolihelmen, olisiko pilkku sekin? Teksi lisätty kuvaan kuvankäsittelyllä kaikkine lumihiutaleineen.
***
Antoisa, hauska ja iloinen tapaaminen on takana ja messutkin tuli koluttua. Niiden kokoon kyllä hiukan petyin ja antiin samoin. Kaiken huipuksi vesivahinko sai aikaan palohälytyksen joka kertautui kuulutuksina ja hälytyksinä ja sen mitätöinteinä aivan liian monta kertaa.

Asiakkaat ja myyjätkin olivat lopulta niin hämmentyneitä, että osa paineli ulos puhisemaan ja sai kommentiksi, ettei mitään vaaraa, ei mitään pala, ei mitään syytä mennä ulos...

Minäkin olen tottunut luottamaan komentoihin ja menin jo ulko-oville asti ekasta käskystä. Harmitti kun olin juuri löytänyt kivan kojun ja katsastin tavaroita ihan ostoaikeissa. No kukkaro kiitti kun into loppui jäähyyn.

Oli kiva nähdä lapsukaiset ja lapsenlapset ja onnistuinpa tapaamaan kahteen kertaan lapsenlapsenlapsenikin, joka onkin aikamoinen pakkaus! Lapsenlapset olivat viruneet ihan mahdottomasti ja hiuksetkin viistivät takamusta. Tytär oli vaihtanut väriä, vain hiuksiin sentään ja oli aivan uusi tytär ulkoisesti. Onneksi sentään sisältö oli tuttu ja oma rakas lapseni!
 
Vaan seikkailua olivat matkat niin Hämeenlinnaan kuin kotiinkin! Mennessä jouduin monen muun tavoin lakon uhriksi ja Lahden sijaan vaihdoinkin junaa vasta Pasilassa! Sieltä sitten takaisinpäin Hämeenlinnaan tuntia myöhemmin kuin olin ilmoittanut.
 
Onneksi puhelimet toimivat ja sain tiedon vastaantulijalle! Kotimatka vuorostaan tyssässi jo Hämeenlinnan asemalle. Juna jolla piti mennä Riihimäelle oli 10 minuuttia myöhässä ja sieltä piti vaihtaa Lahden junaan kuuden minuutin ajassa. Siitä selvisin sillä, että junat odottivat! Arvatkaa miten kovasti juoksin Riihimäellä laiturilta 1 laiturille 8 tunnelin ja satojen rappusten kautta? Kovaa, sen takaan.

Pääsin Riihimäeltä Lahteen ja se vaihto oli senverran pitempi, että ehdin vielä kotiinkin menevään junaan. Puh! Kuntoilu olisi kyllä kivempaa ilman matkatavaroita...

Oman armaan luo oli mieluista palata rauhoittumaan kaikista matkan rasituksista, arvaatte varmaan :)

3 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!