Lukijat

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Lumiukko ja -akka

Passion for ProMarkers Week 225   Check it out - Sanaleikki, joka tarkoittaa ruudutusta kortteihin
Merry Christmas
Joululehtiöstä moniväristä ruudukkoa alimmaisena. Samoja värejä myös lumipariskunnan asusteissa. Koristuksena pikkuruisia lumihiutaleita. Raamitin leimakuvan ensin punaisella ja sen leikkelin reunoistaan kuviosaksilla, sitten valkoisella.

ProMarkers: Ice Grey2, Berry Red, Forest Green, Yellow.
***
Yhä vaan siis joulukortteja. Sateisena päivänä on ihan kiva puuhastella sisällä lämpimässä ja kuivana :) Sen verran vaan nokkaani ulos pistin, että hain puita ja postin.
 
Tauoilla paistoin voisilmäpullia ja jauhelihapasteijoita kaupantätien tekemistä pakasteista. Alkoi tuo pulla ja leipäpuoli olla vähissä ja on kiva saada tuoreita leipomuksia aina välillä.

Jossain välissä muistin yhtäkkiä laatikon johon pakkasin viime vuonna myyjäisistä jääneitä tuotteita. Sitä piti etsiä vähän ja löytyikin melkein sieltä missä luulin sen olevan. Ei kovin paljoa ollut mutta nekin pitää yrittää myydä pois. 

Tikkuaskeja ja lumipallosoppaa, kynttilä/tikkuaskijuttuja ja suklaalevyjä, jokaista muutama. Kiva lisä korteille. Samassa hötäkässä otin als myös pöytäliinoja joilla myyntipöydän aion peittää ja katsastin vyölaukun ja pikkuraharasian.

Olen kerännyt euron ja kahden euron kolikoita, että on vaihtorahaa ja kauppareisuilla maksanut isolla setelillä, että saan vitosia ja kymppejä. Nyt on sitten ainakin ensimmäisiin myynteihin tarpeeksi, toivon mukaan!

Huomenna kauhistuttava päivä! Olen menossa hammaslääkäriin. Paikka lähti hampaasta ja minä pelkään kamalasti, että se on tulehtunut tai jotenkin niin rikki, että pitää porata ja ties mitä kauheaa... Mutta ei auta, pakko kai se on korjauttaa. Pitäkää peukkuja, että selviän hengissä ja yhtenä kappaleena ja mielellään ilman kamalia kipuja, joohan?

En varmaan saa unta edes kun koko ajan kauhukuvat pyörivät päässä!

3 kommenttia:

 1. Great Christmas card! Sweet snowman (and lady!) image, great papers and fab CAS design! Thanks for joining in with my theme this week at Passion for Promarkers! Lisa x

  VastaaPoista
 2. What a fabby looking christmas card. Really lovely and very sweet image. Thanks for playing with us over at PFP this week.
  Love n hugs
  Marie

  VastaaPoista
 3. awww thats so cute Loreal. Thank you for playing along with us over on the PFP challenge blog
  hugs Lou xxx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!