Lukijat

lauantai 9. marraskuuta 2013

Kissa sukseilee, eikun hiihtää, eikun laskettelee...

P*skarteluhaaste #208   Leimakuva pääosassa
Very Merry Christmas!
Tänä jouluna näyttävät useimmat tekemäni kortit olevan punavalkoisia ja lapsellisia, eli tarkoitettu lapsiperheille. Iloinen punainen vahapaperi sai lumihiutale kohokuvioinnin ja hinkkasin hiukan sen pintaa vaaleammaksi.

Se pääasia, eli leimakuva on väritetty ProMarkereilla, hentoa sinerrystä lumiseen osaan ja valkeaa lumiainetta joka ehkä paremmin lähikuvasta.

Huopalumihiutale sai punaisen timantin keskustaksi ja punaisella raamitin tekstinkin, joten punavalkeutta riittää :)
***
Raakun yhä vaan mutta kurkku ei tunnu ihan niin karkealta enää, joten eiköhän tästä selvitä, kuten aina terveen kirjoihin hyvissä ajoin ennen ensi viikkoa.

Tosin en ole itseäni hoksannut sairaaksi sanoa, sillä ei ole kuumetta, eikä muuta asiaan kuuluvaa rekvisiittaa. Vain epämukavuutta ja väsymystä. Tai olisiko se vain tekosyy ottaa nokkaunet keskellä päivää, mene tiedä :)

Olen lukenut jo muutaman kirjan pinosta jonka hamstrasin Kirjaston kiinnioloajan lukemiseksi ja erityisesti Gregoire Delacourt: Onnen koukkuja, sai ajttelemaan mikä elämässä onkaan tärkeää ja mikä ei. Kannattaa lukea, eikä katsoa nimeä tai kirjan kantta. Hyvin harhaanjohtavia molemmat!

Ei sillä, että ihan kaikessa olisin kirjoittajan kanssa samaa mieltä ja koska olen aito päällepäsmäri, tekisin kyllä kirjaan toisenlaisen lopun ja pari muutakin kohtaa mutta kyllä se lukea kannatti ja ajatttelemaan sai, kuten mainitsinkin.

Sen verran voin sisällöstä sanoa, että siinä tuumitaan tekeekö iso kasa rahaa onnelliseksi.

5 kommenttia:

 1. Tosi pirteän värinen, hyvän mielen kortti!

  VastaaPoista
 2. Upeita kortteja olet taas tehnyt! Itsekin ole jokusen kortin väsännyt mutta ne ovat vielä kuvaamatta. Nähdäänkö Tampereella? Itse olen paikalla vain pytytyksessä torstaina ja messupäivistä vain perjantain.
  TW

  VastaaPoista
 3. Oih! Ihana on sinunkin korttisi! Väritys on kauniin yksinkertainen ja kuva niin suloinen! :) Itsekin huomasin saman asian.. siis, että lähes kaikki korteistani on ollut nimen omaan lapsiperheille sopivampia. Mutta minkäs teet, kun nämä kaikki tämmöiset kuvat ovat niin ihania. Kuten tämä sinunkin. Eihän näitä voi vastustaa. :D

  VastaaPoista
 4. Ihana, raikas kortti ! Tykkään punaisista joulukorteista...en vaan montakaan itse tehnyt tänä vuonna :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!