Lukijat

perjantai 22. marraskuuta 2013

Joulupukki lahjoineen

Merry Christmas
Kaunis lumihiutale vellumi valkealla korttipohjalla alimmaisena. Lumimaisema lehtikuvan osa. Joulupukki mahtavan kokoisen lahjasäkin kera on 3-D tarrakuva.

Rajasin kuvan metallisilla kimaltavilla lumihiutaleilla jotka näyttävät kulmasta riippuen joko valkeilta, sinertäviltä tai kuten tässä sisällä valoissa otetussa kuvassa vaalean punaisilta! Näitä hiutaleita ostin ison pussillisen kun ne kaupassa näyttivät valkeilta, eikä ole tullut käytettyä juuri niiden värinvaihtumisen takia.

Tähän kuitenkin istuvat mielestäni ihan mukiinmenevästi. Jouluteksti leimattu suoraan korttiin. Tänä vuonna olen laittanut sisäsivuille valkeat paperit jotka kohokuvioin lumihiutaleilla reunoistaan. Aikaa vievä tapa mutta tosi kaunis lopputulos. Lisäksi olen laittanut jouluvärssyn ja/tai jouluisen kuvan vielä sisäsivujakin koristamaan.
***
Huomenna Parikkalan Käsityökeskuksessa joulun avauksessa mukana korttien kera. Toivottavasti paljon ostajia ja saan osviittaa mikä miellyttää tänä vuonna, että osaan tehdä 'täsmäiskuja' seuraavista korteista seuraaviin myyntitapahtumiin ensi viikon lopulle! Tervetuloa vaan kaikki täälläpäin liikkuvat moikkaamaan! Ja ostaakin saa :)

Kiva, että siellä on tarjolla joulupuuroa, ei tarvitse eväitä ottaa mukaan. Neljä tuntia plus pöydän laitto ja purkamisaika kun on sen verran pitkä aika, että nälkäkin saattaa ehtiä tulla.

Siitä eilisestä hammaslääkärissä käynnistä sen verran, että hengissä selvisin ja vähin vammoin. Jopa kukkaron kohdaltakin :) Lääkäri oli niin helläkätinen, ettei uskokaan ja antoi minun vapista ja tutista rauhassa hiljalleen jutellen ja samalla puuhaillen paikan kimpussa, että ei ehtinyt koskeakaan ollenkaan!
 
Eilen en ehtinyt kirjoittelemaan kun meinasin juuttua Savonlinnaan. Armaani oli poissa paikkakunnalta ja naapuri jonka piti hakea minut junalta oli estynyt. Kyllä siinä pari ajatusta hätäili päässä, kun ei minkäänmoista linja-autoa eikä muuta peliä kulje kotiin ja matkaa olisi vielä kilometritolkulla...
 
Räntää mätti ja tuulikin, eikä edes taksia missään. Juna-aseman ravintolasta sitten kyselemään mistä löytäisi jonkun joka kotiin veisi. Ystävällinen myyntihenkilö tilasi taksin, eikä ottanut edes maksua. Kiitos palkalla toimi!

Kyllä ystävällisiä ihmisiä voi löytää yllättävistäkin paikoista vai mitä?

4 kommenttia:

 1. Mukavaa Joulunavauspäivää sinulle.

  Korttisi ovaat niin upeita, että varmasti kauppa käy.

  VastaaPoista
 2. Tuossa kortissa on tunnelma kuin tuo pukki olisi tosiaan tuolla metsän keskellä. Tosi kaunis kortti.
  Missäs ATC:t, vai oonkohan minä seonnut taas.

  VastaaPoista
 3. Ihanan jouluinen kökkäkortti!!
  Kiitos ja onnea arvontaan.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!