Lukijat

perjantai 8. marraskuuta 2013

Joulukortti ATC kortista

Mumma-haaste #9 Käytä entistä ATC-korttia
Peaceful Christmas
Tällä Atc-kortilla otin osaa Mumman kello haasteeseen. Nyt irrotin siitä kellon ja laitoin osin revenneeseen kohtaan valkoisen kuusen, jota lumiaineella töpöttelin ja kimallustakin lisäilin. Punainen tähti latvaan pöydältä löytyneestä ylijäämäkasasta.

Läpinäkyvää punaista nauhaa pari palaa ja lumihiutaleet niihin punaisella timantilla koristeltuina. Joulukortti valmis! Tai ehkä siihen tulee vielä teksti - tai sitten ei...
***
Pari päivää olen jo raakkunut kuin vanha varis. Junien ilmastointi sen saa aikaan. Aina niissä matkustettuani saan nenän tukkoon ja menetän ääneni. Mikä voi joltain kantilta olla hyväkin juttu, enpähän ole aina suuna päänä neuvoja antamassa kun niitä ei tarvita :)

Sinänsä raakkumisessa tai jopa hiljaa olemisessakaan ei ole mitään suurta haittaa, varsinkin jos se menee pian ohitse. Maanantaina tehdään Pitkäjärven koululla joulukortteja ja olisi toki suotavaa, että voisin muutenkin kuin näyttämällä selittää miten se tai tuo korttimalli on tehty.

Onneksi maanantaihin on vielä monta yötä ja olo on jo paljon ihmismäisempi, kun pääsin eilen illalla tanssimaan oikein sydämen kyllyydestä. Kummasti vaan liikunta antaa niitä endorfiineja ja suu hymyilee ihan itsekseen!

Tänäkin iltana olisi mahdollisuus tanssimiseen Nuoriseuran talolla, kun kaupat ovat ekstra pitkään auki ja ilta huipentuu paikallisiin tansseihin. Sitä herkkua ei täällä kovin usein ole tarjolla. Armaani on kuitenkin raatanut koko päivän, eikä jaksa edes ajatella enää mitään tekevänsä, joten tällä kertaa jätämme väliin.
 
Toivoa sopii, että tästä tanssijutusta tulis ihan vaki juttu, eikä vain yhden kerran. Siis minun toiveissani, muista en tiedä. Voisi kuitenkin luulla, että muutaman tuhannnen asukkaan paikkakunnalta löytyisi jokunen muukin tanssiin innostunut kuin minä? Eikähän kukaan voi tietää, alkaisiko sellainen toiminta kannattaa jos ei kokeile. Tiloja ainakin löytyy, eikä levyjä kummempaa musiikkiakaan tarvinne...
 
Jos asuisimme keskustassa voisin vaikka itse panna tuulemaan!  ..siis tanssit pystyyn... :)

3 kommenttia:

 1. Hienosti käytit ATC korttia ja kortti on niin kaunis !!
  Tykkään myös lumikuusesta.

  Kiitos kun osallistuit mumma haasteeseen.

  Hyvää Isänpäivä viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. ....niin ja kiitokset kun linkitit tämän myöskin kökkään mukaan!!!

  VastaaPoista
 3. Upea kortti.

  Paranemista sinulle ja mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!