Lukijat

tiistai 19. marraskuuta 2013

Iloista joulua kortin verran

Korttisirkus haastaa #9   Joulukortteja - Christmas Cards
Merry Christmas
Oikein kierrätys kortti haasteeseen. Lahjapaperia alimmaisena. Pääkuva on pakettikortti ja osittain sen päällä 3D-kiiltokuva joka repsotti irti otettuna ja hylättynä... Ääriviivatarrat sentään ihan kaupasta. Hopeisia tähtiä lävistin lisää foliosta.

Livenä ihan hauskan näköinen :) ... varsinkin kaiken punavalkean korttipaljouden keskellä...
***
Sunnuntaina myrskysi ja sähköt poikki tuntikausia. Piti käydä sukulaisen luona iltakahvilla ja saimme sieltä vielä termoksellisen kotiinvietäväksikin ja vettä, että edes iltapesun saa tehtyä... Kyllä sitä ilman sähköä on kuin rampa ja kipeä!
 
Maanantainakin katkeilivat sähköt vähän väliä ja kynttilät on yhä pöydillä ja taskulamput vierellä kaiken varalta. Aamulla heräsimme sähkökatkoon joka onneksi ei kestänyt kauaa. Tänään on koko päivän kaikki toiminut - vihdoinkin!

Pari kelottunut puuta myrsky katkaisi ja huiski palasia saunalle vievän tien yli. Koivusta lenteli risuja pitkin pihaa ja raskas pihakeinu kellahti puunrunkoa vasten nurin keinahtelemaan. Muutama pelti puupinojen päältä ja jopa kola jolla kesällä vetelin multasäkkejä lenteli pitkin pihaa.

Kaikkein oudoin oli painava kattoluukku joka lensi ylösalaisin ikkunan eteen toiselle puolelle taloa! Onneksi sentään ei mitään tärkeää särkynyt.

Kieltämättä pelottavaa oli kuunnella tuulen jyskettä ja peltien kolinaa. Toivoimme koko ajan ettei katto lähde ja ettei mikään kaadu talon tai auton päälle. Sisällä istuksittiin kynttilänvalossa muuten pimeässä talossa.

Totta kai harmittaa mokomat kelit ja kuulemma niitä on tulossa lisää tulevaisuudessa. Säät muuttuvat aina vain oikullisemmiksi ja tuulisemmiksi!

Pimeässä ei voinut korttejakaan tehdä vaikka kiire olisi kuinka. Tänään ja eilen olen sitten tehnyt oikein urakalla. Posti toi kertakaikkisen lottovoitonkin, vai mitä sanotte tästä kirjeen sisällöstä:
Siis kaikkea mitä vain voi kuvitella tarvitsevansa joulukortteihin! KIITOS Merisini! Pelastit minun päiväni ja muutaman tulevankin :) Kyllä kortteilijat ovat ihan omaa luokkaansa. Auttavat aina toinen toisiaan.

2 kommenttia:

  1. Kiitos kun osallistuit Korttisirkuksen haasteeseen! Mainio idea nuo tähtifoliot,taidanpa varastaa idean;)

    VastaaPoista
  2. Kivasti olet hyödyntänyt kaikkea kierrätettyä kivassa joulukortissasi :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!