Lukijat

tiistai 26. marraskuuta 2013

Iloinen joulupukki suksilla

Askartelupajan haaste #25   Kolmiulotteisuus (3D)
Skiing Santa!
Vähän kolmiulotteisuutta on taustassakin kun se on kohokuvioitu. Kultaisissa hiutaleissa pullottaa punainen helmi keskellä, vaan ihan oikea 3D-kuva on tuo joulupukki suksillaan.

Pukin alla lehtikuva lumisesta maisemasta ja se koristettu kultaisilla nauhoilla. Lisää kultaa on punaisessa tekstiviirissä. Jouluhan on aikaa jolloin joka kodissa kimalteee ja kiiltää, joten silloin saavat kortitkin olla täynnä blingiä :)
***
Korttitehtailu jatkuu täydellä höyryllä ja valmista tulee lähes tasaiseen tahtiin. Paljon muuta ei sitten ehdikään tehdä, joten on hyvä tekosyy olla imuroimatta ja siivoamatta. Likapyykit vain tyrkkäsin koneeseen ja sitten kuivaajaan. Siihen sentään aika riitti :)

Tänään on ollut tosi upea aurinkoinen pakkaspäivä. Heräsin hohtavaan ja kimaltavaan aamuun ja heti piti yrittää ikuistaa talven ihmemaata!
Hämärä kuva  mutta kyllä siitä se asia näkyy, eli pakkasen huurtamat puut ja aamuaurinko joka tekee niistä puista kultaiset joihin säteet osuvat!

Kiikkukin on entisellä paikallaan ja seisoo tukevasti jaloillaan.Viimeisin myrsky oli sen tyrkännyt koivua vasten kallelleen.

3 kommenttia:

 1. Iloinen ja kaunis kortti :)
  Kiitos osallistumisesta haasteeseen.

  Upeita kultapuita teillä päin!

  VastaaPoista
 2. Kertakaikkisen mainio kortti.
  Meilläkin oli aamulla melkein 10 astetta miinuksen puolella, mutta äkkiä päivällä lähti lauhtumaan ja nytkin näyttää kahta plussaa.

  VastaaPoista
 3. Täältäpä löytyy tosi paljon hienoja joulukortteja!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!