Lukijat

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Tyttö ja kissa

Passion for ProMarkers Week 218   Lot's of Legs - Paljon jalkoja
Happy Birthday with a little kitten
Kummallisen väriseksi onnistuin (jälleen) samaan korttini! (Valokuvaukseni on aina vaan kamalaa), sorry. Pohjapaperi on color core pinkki, jonka kohokuvioin ja hioin ja väritin keltaisella.

Samoja värejä kuvassakin. Tyttösen raamit ja pikkuperhoset kellertävästä kartongista. Niitä tummensin reunoista Distress Ink Tattered Rose leimasinvärillä. Koristeina puolihelmiä.

ProMarkers: Ivory, Blush, Oatmeal, Vanilla, Pastel Pink, Coral
***
Tänään aurinko vitkutteli pitkälle iltapäivään, ennenkuin suostui tulemaan esille oikein kunnolla. Aamupäivällä jopa sataa ropasauttikin ja oli kaikin tavoin kostean ja ankean oloista.

Ei siis paljoa tullut ulkoiltua. Vein tyhjennetyt ja kuivumassa olleet, tosin uudelleen kostuneet ainakin ulkopuoliltaan, sadevesitynnyrit latoon odottelemaan kevättä.

Sisällä kastelin kukkia ja vaihdoin niiden paikkoja. Aina kun joku käy kukkimaan, siirrän sen näkyvälle paikalle. 'Piilossa' saavat olla laiskemmat. Laitoin isolle palmulle kolme tukikeppiä, kun se alkoi vaarallisesti kallistella kääntäesäni siltä toisen puolen ikkunaan päin, että saisi tasaisesti valoa.
 
Sunnuntai sujui muutenkin rattoisasti. Onhan tänään armaani syntymäpäivä, eli kakkua ja ruusuja!  Halauksia ja suukkoja!

2 kommenttia:

  1. This is adorable. Such a cute image & the embossing looks fabulous. Thanks for joining us at Passion For Promarkers this week.
    Hugs,
    Andie xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!