Lukijat

tiistai 8. lokakuuta 2013

Syysaamun paljaat puut

Ihan näin pitkällä kuin leimakuvassa,  ei vielä olla oikeasti. Koivuissa jokunen lehti sinnittelee! Vaan asiaan: Alimmaiseen paperiin leimailin kuvioita painelemalla kinkkusiivujen alla olleella muovikalvolla ja Versa Fine musteella.

Mustat kartonkipalaset lojuivat turhan panttina pöydällä joten nekin päätyivät korttiin. Samalla muoviläpyskällä kuvioin pahvinpalasen joka on leikattu laatikosta, stanssattu muotoon ja värjättu Distress Ink tyynyllä. Leimakuvan ympärillä 'oikea' raami on nurja puoli hopeisesta kehyksestä jonka leikkasin vähän vinksalleen niin, että yksi sivu jäi ilman hopeaa...

Tekstit lasten Dymolla. Vaikka kuvasta sitä ei näekään olen mustannut reunoja ja nurkkiakin vähäsen.
***
Aina vaan pitempään kestää auringolta tulla esiin ja tänäänkin se häippäisi melkein samantien pilvien taakse takaisin. Kävin rantasaunalla lakaisemassa kuivia lehtiä pois terassilta ja rappusilta ja kurkkasin, että kaikki on hyvin kesäkeitaallakin.

Omenapuut pudottelevat enää lehtiä, kaikki omenat on syöty, lahjoitettu, hillottu ja pakastettu. Mitä nyt lukuisa määrä meni erilaisten eläinten suihinkin, alkaen ampiaisita ja päätyen oraviin ja lintuihin.

Postiakaan ei tänään ollut kuin yksi ainoa mainos! Onneksi eilen sain ilahduttavaa postia Lahden suunnalta vaikka en sitä vielä osannut odottaakaan. Olin koko päivän Savonlinnassa siskon nimmareita juhlimassa ja katsastin samalla mitä paikallisessa Tiimarissa oli tarjolla.

Nyt kun kaikkea saa tyyliin osta kolme, maksa kaksi. Merkillisen vähän raaskin ostoskoriin laittaa ja niitäkin mietin tarkkaan. Olisiko ollut järkevää ostaa parin euron paperi kun osti kaksi isoa leimasinta? Sen halvimman kun sai ilmaiseksi. Siispä ostin vain 'kalliita' ja jätin seuraavalle kerralle ne 'halvat' ostokset, ehkä silloin jo on lisäalejakin!

Kirjakaupasta löysin aivan ihania paperilehtiöitä ja Sittarista vielä englantilaisen askartelulehden jonka kylkiäisenä oli joululeimasin ja papereita!  Ja välissä vielä papereita lisää!

Hyvä tuurini riitti vielä kirpparillekin josta löytyi juuri minulle tehty pusero,  mustavalkea ruutuinen ja tyköistuva liivimallinen. 

Onnistunut reissu siis muutenkin kuin juhlimisen kannalta :) Ja kaalipatakin oli mitä mainiointa, siskon itse tekemää!

3 kommenttia:

  1. Niin on kaunis ja hienosti tehty kortti taaskin! sinulla sitä mielikuvitusta riittää!
    tiimariin en ole vieläkään päässyt, tai oikeastaan ei ole varaa edes alennusmyyntiin, joten parempi pysyäkin poissa sieltä.
    Kiitos osallistumisestasi!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!