Lukijat

maanantai 14. lokakuuta 2013

Synsyn lehtien värisinfoniaa

Chocolate, Coffee and Cards Challenge #50   Autumn NOT Halloween - Syksy ei Halloween
The Autumn Beauty
Kaunotar melkein katoaa kaikkeen syksyiseen väri-iloitteluun! Vaan siellä hän on ja nauttii ilmiselvästi kauneudesta ympärillään.

Alimmaisena lehtikuvaa. Pyörylä löytyi Lilac and Lavender sivustolta, jolla paljon muutakin kaikkea ihanaa. Neitokainenkin on netistä mutta en muista mistä hänet aikoinaan löysin.
***
Ihan yhtä kaunista on oikeastikin ollut tänä syksynä. Nyt tosin olemme jo siirtymässä vähitellen loppusyksyyn ja jopa yöpakkasiin! Kauhistuksen kananjalka....

Puolilta päivin kun kävin postia hakemassa, paistoi aurinko täydeltä terältä mutta tuuli tosi kylmästi. Takaisinpäin sain kolkon tuulen suoraan kasvoihin ja ihmettelin, kuinka kummassa kestämme täällä Suomen maassa talvet? Siis jos nyt jo palelee ihan luihin ja ytimiin parin sadan metrin matkalla?

No kaipa sitä sitten laittaa vähän enemmän päälle, tai jotain...

Aina vaan suunnilleen tässä vaiheessa syksyä, alan kaipailla lämpimiin maihin. Siis ei vain lomaselle vaan ihan asumaan. Koskaan en sitä toteuta mutta leikittelen ajatuksella palmun alla makailusta ja lämpimään veteen uimaan menemisestä. Poimisin pensaista ja puista ohimennen hedelmän tai pari ja olisin koko ajan vain uikkareissa tai jopa ihan ilman rihman kiertämää. Huokaus.

Siinä vaiheessa yleensä kupla puhkeaa ja herään karuun todellisuuteen. Sellaista maata ei olekaan olemassa. Kaikkialla on tulivuoria ja mutavyöryjä ja hirmumyrskyjä ja trooppisia ukkosia ja tsunameja ja jos se ei vielä riitä, on kamalia skorpioneja ja jopa terroristeja ja sotia ja....

Eli summa summarum: Suomi on kuitenkin maailman paras paikka asua, pakkastalvineen kaikkineen. Pitääkin alkaa katsastamaan toppatakkitilannetta ja kaivaa villapaitapinot esiin :)

2 kommenttia:

  1. UPEA KORTTI

    Minulla on jo talvirenkaat ja tarpeen olivat tänään. Oli mustaa jäätä ja hirvi meni aivan auton edestä.

    VastaaPoista
  2. Great vintage card! Love the shape and the images. Thank you for playing along with us at Chocolate, Coffee and Cards.

    Nadja

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!