Lukijat

lauantai 19. lokakuuta 2013

Ruusuja jääreunuksella

I Love ProMarkers #190   Snowflakes - Lumihiutaleita
Happy Birthday with frosen roses
Kaunis lumihiutalepaperi Tiimarista. Ruusukuva jonka väritin ProMarkereilla, on nettilöytö. Leimailin suoraan paperiin onnittelun. Koristeina hopeinen ja valkea lumihiutale nurkissa hopeahelmellä koristettuina. Kuvan raamitin hopeisella rosopintaisella kartongilla.

Laitoin ruusun terälehtiin ja lehtien kärkiin Glossya ja päälle ripottelin hopeahiutaleita antamaan jäätyneen vaikutelman. Näkyy ehkä paremmin lähikuvasta.
Siitä näkyy myös karheapintainen hopeakartonki oikeassa reunassa.
ProMarkers: Blossom, Barry Red, Meadow Green, Lime Green, Ice Grey2
***
Lumista lauantaita!
Tänään satoi lunta ja paistoi aurinko vuorotellen. Lumi tuli lähes vaakasuoraan puhaltavan tuulen kera, eikä koko päivänä lämpömittari näyttänyt kahta plussaa lämpimämpää! Eli lunta tännekin kulmalle, vaikka luulin jo, että selviämme ilman. Ei sitä enempää ole kuin nurmikon päälle ripoteltuna ja polut valkaistuina mutta lunta yhtä kaikki.

Aamulla yritin ottaa kuvaa täysikuusta joka valaisi kuin paraskin katulamppu mutta kun ehdin pihalle, se oli piiloutunut pilviin...Aamun sarastuspilvet olivat vaaleanpunaisia ja muhkeita mutta minäpä en ottanut kuvia niistä, en kiusallakaan.

No tosiasiassa oli niin pahuksen kylmä, ettei kamera suostunut toimimaan. Patterit lähes tyhjät ja kylmyys hoiti loput. Nyt akut latautuvat huomista reissua varten. Lähdemme aamusella rajanpintaa ylöspäin vastalaitetut talvirenkaat autossa ja muutenkin hyvin varustautuneina.

Vain päiväreissu joten illalla hyvissä ajoin TV:n äärellä katsomassa Tanssi tähtien kanssa. Eihän sitä voi jättää väliin!

6 kommenttia:

 1. Ihana kortti. Kauniit nuo reunukset ja kimallettakit upeasti terälehdissä.
  Meillä tehtiin eilen jo lumiukko. Voi kunpa tämä lumi jo pysyisi.

  Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 2. Oooh I love this, so pretty! thanks for joining us at I ♥ ProMarkers.
  xx

  VastaaPoista
 3. Very pretty, love the touches of glitter. Thanks for joining us at I Love Promarkers xx

  VastaaPoista
 4. That's really lovely. Thanks for taking part at I ♥ Promarkers this week.

  VastaaPoista
 5. Upea! Mitä nuo hopeahiutaleet oikein ovat ja pysyvätkö hyvin glossyn päällä - etteivät myöhemminkään sotke joka kohtaa??
  Valoa elämääsi!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!