Lukijat

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Mankku-enkeli lumimetsässä

Allsorts Week 230   Treemendous - Puita kehiin
Angel and Winter and Snowy Trees
Haasteen käännös ihka omaani, en osaa sitä paremmin kääntää... Puista kuitenkin on puhe, niitä tässä kortissa on taustapaperissa. Ajattelin, että useimmat tekevät joulukuusia ja halusin erottua joukosta :)

Magnolia enkeliä löytyi viimevuoden kuvien joukosta, parikin väritettyinä, samanlaisia. Niinpä vain tummensin hiukan reunoja ja lisässin kullankimaltavat tummanruskeat tähdet nurkkiin ja sillä siisti!

Voisi kuvitella, että pikkuinen enkeli on laskeutunut katsastamaan mitä ihmettä maailmassa tapahtuu kaiken valkeuden keskellä. Maailma näyttää niin kauniilta lumen peittäessä kaiken pehmoiseen vaippaansa ja puut ovat kuin pitsiä.

Kaiken tämän valkeuden keskelle on tulossa joulu!
***
Kampaajakäynti oli hyvä syy mennä Kirjastoonkin lisää kirjoja hakemaan. Kirjasto nimittäin sulkee ovensa yli kuukaudeksi! Pakkohan oli hankkia luettavaa oikein iso pino. Ei kai ilman kirjoja ole elämää, eihän?

Moni muukin oli samoissa ajatuksissa. Hyllyt jos eivät ihan ammottaneet tyhjyyttään niin ainakin olivat hyvin harvahampaisia :) Kirjoja oli lainattu niin paljon, etteivät virkailijat millään ehtineet suoristella rivejä ja työnnellä kirjoja lähemmäs toisiaan, vaan ne nojailivat rennosti toisiinsa, jotkut jopa pötköllään...

Luulin, ettei sieltä löytyisi enää mitään, mutta uutuushyllystä sain yhden ja palautetuista pari. Romaanihyllyistä löytyi vielä yllättävän monta lukematonta, joten ei ainakaan heti tule kirjapulaa.

Vein Isänpäiväkortteja mukanani kampaamolle ja pari syyskorttiakin kuorineen. Parin viikon sisällä on aloitettava joulusesonki sielläkin, eli kortteja tehtailen täyttä päätä.  Nyt laiskottelu kostautuu. Olin nimittäin melko varma, ettei tarvitse tehdä kuin muutama kortti lisää, kun viimevuotisia jäi pino. Väärin luulin. Nyt jo on tilauksia ja jos vanhat merkit paikkansa pitävät tulee niitä lisää, jahka huomataan kuinka lähellä joulu onkaan...

Ihana kiire! Se saa minunkin laiskaan kroppaani liikettä ja pilkkeen silmiin: Joulumieli iloinen se alkaa pirskahdella :)

3 kommenttia:

 1. Todella kaunis kortti. Hienosti on valkoinen väritetty täälläkin.

  VastaaPoista
 2. A super entry for my Treemendous theme at Allsorts this week, thanks so much for joining in.

  B x

  VastaaPoista
 3. Lovely Tilda card Loreal, I love the tree background. Thank you so much for joining us at Allsorts for our Treemendous challenge x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!