Lukijat

keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Maljakollinen kukkia ja rusettikin

Allsorts Week 229   Ribbons and Bows - Nauhoja ja rusetteja
For You!
Miesten ikiomalla värillä, sinisellä, raamitin sekä koko kortin, että kuvan. Halusin laittaa kukkia maltillisesti, joten etsin netistä kukkavaasin täynnä kukkia. Kuva löytyi kestosuosikki sivulta Digital Two for Tuesday, jolla lähes joka päivä uusia vapaita kuvia. Kuva mustavalkea mutta väritin siihen ProMarkereilla syksyisiä kukkasia.

Lisäsin tummansinisen valmiin rusetin vaasin keskelle. Kuvan alla kaksi nauhaa päällekäin kun en löytänyt oranssia mistään. Laiton siis kullanvärisen läpinäkyvän nauhan punaisen nauhan päälle ja lopputulos on aika lailla sopivan oranssinen, eikö vain?

Taustapaperissa on oikeastaan sadepisaroita mutta juuri tuo mikä näkyy, on pilkukasta ja toistaa sopivasti kuvan harmaita ja sinertäviä sävyjä.
***
Sateista keskiviikkoa!
Kovatuulinen ja sateinen muutaman asteen lämpimänpuolella pysytellyt sää on sulattanut kaikki lumet ja tehnyt pihasta jälleen uimalammikon, tai ainakin lammikkoisen ja loskaisen. Tuuli oli yöllä riepotellut auton peiton maahan ja sen helmukset olivat täynnä vettä, kun yritin sitä nostella. Painava kuin ryökäle!

No ensi yöksi ei peittoa laitetakaan. Onneksi on luvattu plusasteita, ei tuossa tuulessa mikään peitto pysyisi edes samalla pihalla, saati sitten auton päällä!

Tämän päivän työksi riittänee kun mikroliinan kanssa kävelin ympäri huushollia ja pyyhkielin joka paikkaa mihin sillä ylsin. Sen verran kiipeilyäkin harrastin, että nousin keittiön työtasolle, miksikö? Kastellakseni ikkunan yli kurottuvia, kaappien päällä ruukuissa kasvavia kirjolehtiä.

Muutkin kukat tuli uitettua pesuvadeissa, kun muistin, vasta tänään, että enhän ollut sunnuntaina edes kotona, eli siis en myöskään kastellut kukkia. Nyt kun uunia lämmitetään joka päivä, kuivuvat kukkaset ihan yhtä nopeasti kuin kesäkuumalla, varsinkin ylhäällä olevat ja korkeiksi kasvaneet.

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!