Lukijat

perjantai 25. lokakuuta 2013

Kukkaa ja kahviliinaa

Kuvassa ruskehtavalta näyttävä, kukkasilla kohokuvioitu liuska on hopeapaperia, en tiedä miksi tuon väriseltä näyttää. Hopeinen kupinalunen ja valkea kahviliina raamittavat kukkapyörylää.

Kukat ja lehdet väritetty ProMarkereilla. Taustapaperin kohokuvioin koukeroilla ja tekstin alle laitoin palasen hopeista kukkasin kohokuvioitua kuviosaksilla leikattuna ja hopeahelmillä koristellen. Isommat hopeahelmet oikeassa yläkulmassa.
***
Eilen tuli kuntoiltua tanssin merkeissä niin, että kotiintultua piti käydä suihkussa ja vaatteet laittaa pyykkikoriin. Tehokasta siis :) Ja vielä hauskaakin!

Tänään sain sadesäästä hyvän tekosyyn olla siivoamatta. Joudin siis tekemään kortteja. Tekeillä on muutama jouluinen kortti vaikka melkein sain itseni lupaamaan itselleni, että entiset on ensin myytävä pois. Viime jouluun kun ahkeroin oikein urakalla ja niitä on kaapissa vino pino jäljellä.

Kun katsoin mitä silloin onkaan tullut tehtyä, näyttivät aika surkeilta. Hassua miten silmä näkee vuoden päästä erilailla saman kortin. Onko se nyt sitä kehitystä vai vainko ajan tuomaa näkökulman avartumista, mene tiedä. Jotenkin lapsellisilta suurin osa näyttää nyt katsottuna.

Pitää siis alkaa oikein tosissaan tekemään uusia, joita ilkeää näyttää muillekin kuin itselleen...

1 kommentti:

  1. Beautiful and elegant card Loreal. Thanks so much for joining us this week at Sketch Saturday! ~Deb

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!