Lukijat

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Keiju sienimetsässä ja kunniaa

Sugar Creek Hollow #70   Fall is in the Air - Syksyä ilmassa
If now it's Fall, what next?
Keijukainen mietiskelee syntyjä syviä kärpässienen päällä loikoillen. Onhan syksy kaunis, varsinkin kun aurinko paistaa ja kirkkaankeltaiset ja punaiset lehdet leijuvat maahan. On silloinkin kun lintuparvi lentää suurina parvina sinisellä taivaalla kohti etelää.

Haikeaksi se saa mielen sateella ja ajatukset kulkevat kohti kylmää talveä joka vääjäämättä seuraa syksyä...

Kaunis skräppipaperi taustana. Kuva väritetty ProMarkereilla, hiukan tein varjostuksia ihan lyijykynällä ja sormella suttaillen. Kuvan taivas vesiväreillä.

Raamittelin mustalla ja käytin kuviosaksia sekä boordilävistäjää. Tuntui vielä kaipaavan jotain, joten tyrkkäsin mustia koukeronpätkiä, joita oli jäänyt pöydälle, kuvan reunan alta kurkkimaan.
***
Auringon paiste helli tänään ja sain koko pihanurmen haravoitua. Sisällä innostuin vielä imuroimaan joten siistiä on nyt sekä ulkona, että sisällä!

Eilen huomasin hämmästyksekseni, että korttini oli saanut Inspishaaste #17  kunniamaininnan! Kiitokset valinnasta. Olen kovasti otettu. Taitaa olla ensimmäinen kerta koko elämässäni!

Jotenkin hämmentyneenä mutta iloisena olen tänään kortteillut aika monta raakiletta joista ehkä jossain vaiheessa tulee korttejakin. Nyt on tietenkin paineita tehdä niistä entistä kauniimpia! No enköhän jossain vaiheessa tipahda pilveltä jossa olen leijaillut tähän asti onneni kukkuloilla ja ala taas tehdä vaan mitä mieli tekee - tai millaisia kortit tahtovat tehdä itsestään... :)

1 kommentti:

  1. A beautiful card, love the images and the autumn colours you used. Thank you for joining us at SCH this time.
    Yvonne

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!