Lukijat

lauantai 5. lokakuuta 2013

Katse merelle ja korkokenkäenkeli

Enkulin musiikkihaaste 10   Teleks: Tyttö joka katsoi merelle
Raastava rakkaus...
Aina ei rakkaus ole suinkaan pelkkää ruusunpunaa ja käsikädessä kulkemista. Joskus se on myös raastavien tunteiden vuoristorataa.
 
Enkulin haasteen kappaleessa puhutaan paljon korkokenkäenkeleistä. Ihan kaikkea en ymmärtänyt,  mutta jotenkin siitä jäi sellainen tuskanmyllerrys päällimmäiseksi.
 
Kaunis auringonkultaama merenselkä jossa katse ankkuroituu kallioiselle karille tanssahtelemaan laskeutuneeseen satuolentoon, olkoon hän vaikkapa se korkokenkäenkeli.
 
Mustat sydämet kuvaavat sitä tuskaa ja epävarmuutta. Hurja meikki on oiva piilo muiden katseiden edessä.
***
Ihan toisenlaisissa tunnelmissa kuin kortissa, on leppoisa aurinkoinen lauantaipäivä sujunut. Poistin tomaatit, ne olivatkin jo ihan halkeilleita ja osa tippunut jo maahankin. Leikkelin lehdet ja varret pieneksi silpuksi ihan vaan leikkureilla, että maatuvat paremmin.
 
Korjasin pois paperin jonka päällä olivat olleet eilisillan herkuttelun tähteet kissoille ulos jätettynä, eli muikunperkeet. Kaikki kalajätteet voi huoletta laittaa ulos ja pian ne on popsittu parempiin suihin kun naapurissa on neljä kissaa, joiden mielestä pihamme kuuluu heidän hallinta-alueeseensa.
 
Tänään on ollut aika lailla tuulista, joten ei ainakaan haravoinnista olisi tullut mitään. Olipa hyvä, että ehdin sen tekemään ajoissa loppuun! Kaadoin vihdoin viimein vedet pois rännien kohdalla olevista tynnyreistä ja jätin ne kuivumaan.
 
Varmaan vielä monta kertaa vettäkin sataa mutta kun nyt ei enää tarvitse kukkasia kastella ulkona, olivat  ihan turhan panttina. 

1 kommentti:

  1. Upean ja dramaattisen kortin teitkin. Tarkoituksella toki ajattelin, että mitä tunteita biisi herättää ja heitin draaamaa kehiin. Elämä ei todella ole aina ruusuilla tanssimista. Monet tekevät digejä, ja tämä jos mikä saa aikaan upeita upeita töitä. Ihanaa kun tulit mukaan. Onnea onnea arvontaan.

    Meilläkin oli tuulinen päivä, mutta aurinkokin paistoi. Minäkin ehdin ulkoilla askartelun lomassa

    Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!