Lukijat

torstai 3. lokakuuta 2013

Kaksi viluista tipusta

Chocolate, Coffee and Cards Challenge #49   Flowers - Blommor - Kukkia
Warm Wishes!
Internetin ihmeellisestä maailmasta löytyi kerrassaan vastustamattoman söpöset tipuset! Jos nuo kukkaset eivät ihan syksyisiä olekaan, niin ainakin meidän pihallamme yhä vaan kukkivat kyllä vieläkin!

Taustan kukikas paperi on lehden kylkiäinen. Nauha sattui olemaan sopivan värinen. Koristeena valmis päivänkakkara ja muutaman tummanvihreä lehti.
***
Aurinkoisen päivän vakiopuuhaa: Lehtien haravointia kerrassaan ihanassa syyssäässä. Taivas syvän sininen, eikä ainoatakaan pilveä missään! Oli ilo tehdä töitä ulkona. Tälläisiä säitä syksyllä pitää ollakin. Toivon totisesti näiden säiden jatkuvan vielä kauan.

Nautiskelun lomassa olen katsellut mustarastaiden puuhia marjaisissa puissa ja pensaissa. Aikalailla tyhjiksi ovat syöneet jo kaikki. Pienet peipot ja varpuset nokkivat jotain näkymätöntä, ihmissilmälle ainakin, ja näyttävät kovasti touhukkailta. Eivät kovin paljoa välitä haravoijastakaan.

Tosin jos satun huiskaisemaan haravallani hiukan varomattomasti ja lehtikasa lennähtää, pyrähtävät sireeniaidan suojiin. Tullakseen kohta takaisin nokkimaan.

Olen pari päivää lukenut hyvää kirjaa ja sen parissa kuluu arvaamaton aika! En ole ehtinyt edes ristikoita ratkomaan tänään, enkä paljoa eilenkään :)

3 kommenttia:

  1. Ihanat tipuset.
    Minä olen odottanut ATC kuvia, kun unohdin itse ottaa kuvan viimekuisesta syksyn odotuksesta.

    VastaaPoista
  2. Lovely work and flowers, thanks for joining us at CC&CC flowers card challenge. cheers Sue x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!