Lukijat

maanantai 28. lokakuuta 2013

Kaihoileva ATC kortti

'Kevätkaihoa'
Neitokainen istuu ja tuijottaa verhojen läpi ikkunasta, eikä näe sadetta, vaan kukkivan niityn, jolla käyskenteli armaansa kera, silloin kun kaikki oli hyvin...

Tein kuvasta lilan sävyisen, onhan lila kaipuksen väri. Leimailin kukkaoksia vihreällä ja värittelin terälehtiä punertavilla sävyillä. Mustalla hieroin nurkkia ja verhoa varovasti.

Valkealla geelikynällä pilkkuja lieriin ja korviksien helmiin. Kaulaan pujottelin hopeisen helminauhan.
***
Tein haastekuvasta useita erivärisiä versioita. Kun kerran luvalla saa käyttää omiin töihinsä, niin toki kiittäen sen teen! Onhan neitokainen niin kaunis ja käyttökelpoinen monenlaisiin kortteihin.

Samalla kun nyt koneella olin tein vähän muitakin kokeiluja jotka ehkä joskus päätyvät korteiksi asti. Jännä todeta kuinka paljon pelkästään väri tai sen puute, muuttaa kuvaa!

Pengoin taas vaihteeksi myös työpöydän alla olevia laatikoita ja löysin pikkuisen lehtiön jossa tosi hienoja papereita. Ei sitä aina tiedä mitä omistaa! Olisiko niin, että joskus joku kuvio tai väri ei puhuttele ja sitten kun aikaa kuluu, sen ikäänkuin näkee uusin silmin?

Sama muuten koskee leimasimiakin. Tulee käytettyä aika lailla samoja pitkiäkin aikoja ja sitten toppaa, eikä voi kuvitellakaan tekevänsä niillä korttia. Merkillistä. Olenkohan tuuliviiri vai muuten vaan vaihtelunhaluinen ?

2 kommenttia:

  1. Hienosti olet antamaani kuvaa käyttänyt. Mielenkiintoista on tehdä kuvalle värikokeiluja ja siinä todellakin huomaa miten erilaisen tunnelman pelkkä värinvaihto saa aikaiseksi.
    Kiva kuulla, että antamani kuva kiinnosti.
    Kiitos osallistumisesta haasteeseen.

    VastaaPoista
  2. Ihana kuva kerrassaan. Upea tuo haaste. Voi kunpa ehtisin osallistua.

    Ihanaa päivää sinulle.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!