Lukijat

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Jouluinen pakettikortti

Jos vaikka pääsisin alkuun joulukorteissa kun aloittelen näin pienesti, eli pakettikortilla :) Tästä se lähtee! Vaan miksi jouluinen tällä kertaa? Löysin ihan lähiruokakaupasta aivan upeita lautasliinoja, valkeita ja kohokuvioituja ja niistä piti kokeilla heti miten käyttäytyy liimattuna.

Alimmaisena siis lautasliinaa ihan Panikitillä liimailtuna vaan. Koko lappusen reunustat leikkelin kuviosaksilla rosoisiksi. Hopeista paperia kohokuvioin ja siitä kulmaan kolmio ja suorakaude, nekin kuviosaksilla saksittuina. Kullanvärisestä kakkualustapahvista kaksi hiutaletta ja kolmas hopeisesta pienemmällä leikkurilla.

Harmikseni en löytänyt kauniimpaa toivotusta kuin tuon - siis onhan se teksti kaunis mutta ei kovin kauniisti esillä... Hopeanväristä satiininauhaa vielä ja siinä koko komeus.
***
Kylmästi tuulevaa, mutta kauniisti kultaisia lehtiä viskovaa sunnuntaita!
Ei paljoa ulkona tehnyt mieli oleskella, niin jäisen tuntuinen viima ja ihan melkein myrkyävä tuuli siellä huiski koko päivän.

Kahdesti kävin nostelemassa portailla seisovat kukkaruukut pystyyn! Loppujen lopuksi kiilasin ne kaiteen ja portaan väliin likistyksiin, että pysyivät pystyssä.

Kotosalla lämpimän uunin hehkussa oli paljon mukavampi olla :) Eli laiskottelua koko rahan edestä ja puhelimitse lapsukaisen kera suunniteltiin Lahden käsityömessujen aikataulua omalle kohdallemme sopivaksi.
Eli sinne tarkoitus mennä ja samalla tapaan tyttäreni ja perheensä ja poikani on vaimonsa kera myymässä joten koko perhe kasassa! On ollut puhetta, että Kortteliluystävänikin saisin mahdollisesti tavata, kun kerran Lahdessa messuillaan sopivasti. Toivon mukaan kaikkien aikataulut sopivat yhteen. No onhan tässä vielä aikaa rustailla (ja pidetään peukkuja samalla).

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!