Lukijat

torstai 10. lokakuuta 2013

Isänpäiväkortti kätevälle ja pätevälle

Simon Says... Use a Rubber or a Clear Stamp
Father's Day Card
Kun pyydettiin haasteessa kumi- tai kirkasta leimasinta käyttämään, laitoinpa kaksi leimakuvaa yhteen korttiin! Ruusun tekijää en tiedä, niitä olen saanut vaihdoissa joskus kauan sitten. Kätevä hanslankari on  Art Impression'in.

Isänpäivään on vielä aikaa mutta nyt on parasta aloittaa jos mielii niitä myydä, eikö vain? Kätevä ja pätevä isukki saa onnittelut oikein iiisoon ruusun kera, onhan hän juhlapäivänsä ja korttinsa ansainnut.
***
Tanssittu taas jalat helliksi ja hiki paitaan! Ensimmäiseksi siis kotiin tultua suihkuun ja vaatteiden vaihtoon ja sitten vasta koneelle :)

Tänään otin ulkoeteisestä pelakuut sisälle ajatellen ensin vain kastella ne mutta tarkemmin ajatellen taitaa olla viisainta antaa niille lämpimämpi kasvupaikka täällä sisällä. Kukkivat vielä komeasti mutta aika paljon lehtiä oli jo kellertynyt ja kuivunutkin. Ruukut ja aluslautaset tuntuivat käteen jääkylmiltä!

Seisotin kukkia lämpimässä vedessä pesuvadissa aika tovin ja aluslautaset laitoin uunin pankolle siksi aikaa, että nekin lämpenisivät läpeensä.

Ulkona alkaa kaikki puut olla joko ihan lehdettömiä tai sitten keltaisenaan. Kamera kädessä tallensin kaunista väriloistoa vähän joka puolelta pihaa. Tässä yksi kauneimmista:
Kivikkopenkki ei tosin kovin kauniilta näytä mutta siinäkin kukkivat vielä tummansiniset orvokit. Kirkas keltainen on ruusupensas joka leviää jo metsikköön päin. Ihan vihreä pensas on alppiruusu ja siinä ensi kevään lehtinuput pulleina. Olen kantanut kahvinporoja ja kasannut haravoituja lehtiä sen juurelle, että selviää talvesta.

1 kommentti:

  1. What a beautiful rose! Thanks for sharing your card with us at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!