Lukijat

perjantai 4. lokakuuta 2013

ATC-kortti-vaihto Merisinin kanssa

Kuten olen aina sanonut, aika kuluu aivan liian nopsaan, että ehtisin perässä! Nytkin syyskuu vaihtui ihan huomaamatta lokakuuksi ja unohdin kokonaan ATC-kortti-vaihtomme syyskuulta...

Vaan parempi myöhään kuin ei silloinkaan joten tässä ensin Merisinin näkemys syksyn odotuksesta, joka oli aiheenamme tällä kertaa.
Sieniä kohotettuina kauniisti ja tausta upeasti häivytettynä. Reunoilla vielä asiaan sopivaa tummennusta. Kiitos Merisini kortista ja mukana tulleista!

Minun syksyn odotukseni sisältää lapsen riemua ihanista värikkäistä lehdistä. Tuleekohan niistä äidille hieno taulu?
Juuri tälläisiä, aurinkoisia ja kirkkaita lehtiä leijuttavia päiviä on saatu monta peräkkäin tällä Suomen kolkalla!
***
Tänäänkin sinisellä taivaalla vain aurinko, ei pilviä ollenkaan! Tosin aamu valkeni sumuisena ja maa oli kuuran peitossa. Auton ikkunat raaputettavassa jäässä ja muutenkin näytti tosi ankelta. Vaan ei kauaa, sillä aurinko sulatti kaiken kylmän ja sitten siitä saatiinkin nautiskella pitkälle iltaan.

Kaunistautumispäivä jälleen. Kampaajani nimipäivän kunniaksiko lienee mutta hiuksista tuli kullankimaltavat ihan uudella tavalla :)

Kotiin palattuani kantelin kymmenen paalia selluvillaa isoon aittaan tulevien sateiden tieltä. Toivon mukaan hyvin pitkän ajan jälkeen tulevien sateiden.

Ne ovat odottaneet siirtoa jo jonkin aikaa. Jäivät yli, kun taloa eristettiin  puhaltamalla villaa paksu kerros. Nyt pitäisi olla entistäkin lämpimämpää ja lämmön pitäisi pysyä entistä pitempään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!