Lukijat

maanantai 9. syyskuuta 2013

Uuteen kotiin muuttajalle

Toivottavasti korttini kelpaa haasteeseen, vaikka käänsin luonnoksen nurinniskoin ja vielä peilikuvaksi...? Kohokuvioin oikein urakalla osiota tähän korttiin. Alimmaiseen vihreään säteitä, samoin valkoiseen neliöön. Punaiseen tekstipalkkiin tein ruutuja ja sillä samalla kohokuviointikansiolla painelin neiliökuviota talorikuvan ala- ja yläreunaankin. (Näkyvät tosi huonosti kylläkin kuvasta...)

Lisäsin pari stanssattua sydäntä ja niihin leikkelin valkoiset taustat, että erottuvat paremmin. Pikkuinen punainen sydän vielä sen talon kohdalle joka 'leikisti' on tuleva oma kotitalo tämän kortin saajille.
***
Linnut ovat löytäneet omenapuumme! Melkein enemmistöä pudonneista omenista on kopsuteltu nokalla jos toisellakin! Ei voi kuin heittää bioroskiin :( Tosin se vähentää omenien määrää jolle on löydettävä ottaja mutta kuitenkin. Tuntuu aikamoiselta haaskaukselta kun niitä ei syödä kokonaan vaan jokunen nokkaisu per omppu.

Me olemme kyllä oman osamme syömisestä hoidelleet. On syöty siltään ja laitettu hilloa paahtoleivälle ja viilin päälle ja herkuteltu omenapiirakoilla ja uuniomenilla ja... Ja samalla on pitänyt katsoa, ettei ihan pelkäksi herkutteluksi mene ja jättää tilaa 'oikealle' ruuallekin!

Täytyy tosin tunnustaa, että herkut ovat vieneet vähän liikaakin mukanaan ja siitä on seurannut lisääntyvää liikunnantarvetta, ainakin minulle. Onneksi on uima-allas ja mäkiä riittää. Ja hulavanne jossa on painoa ja myhkyrät! Muuten kai vyötärö olisi pelkkä muuisto vain.

Kiitos alkaneiden iltapäivätanssien on tilanne sentään joltisenkin hallinnassa.

4 kommenttia:

  1. Onpas hienon tyylikäs kortti.Mahtavasti toteutettu,pidän kovasti.

    VastaaPoista
  2. C'est un vrai plаisir de rеgarder votre blog

    My blog pоst - partouzes hard

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!