Lukijat

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Unikkokortti kortissa ja voitto

Simon Says... Emboss it!- Kohokuvioi!
Post card on Post Card!
Haasteellinen väritettävä - ei ole vielä koskaan onnistunut. Laitan kuitenkin esille kortin sillä kaikki muu onnistui ihan hyvin :)

Kohokuvioin pohjapaperiksi luonnonvalkoista kartonkia. Unikon alle vaaleanvihreälle kartongille erilaista koukeroa ja punaisiin kartonkipalasiin risukkokuviota, kuten pienempään perhoseenkin.

Perhosen selässä kirkkaan punainen timantti.
***
Huomasin eilen voittaneeni Chocolate, Coffee and Cards edellisen viikon haasteen! Ripakkaa toimintaa sieltäpäin, sillä sain viestin ja sponsorille linkin josta etsiä digileimakuvia ja valittuani laitoin sinne listan. Melkein samantien jo postilaatikossa olivat valitsemani!! KIITOS!
--
Puolukat on siivottu, survottu, purkitettu ja viety jääkaappiin kesäkeitaalle. Kun ei ole kellaria, on oltava hippusen luova, että kaikki maan antimet saadaan talteen talven varalle :)

Omenapuita, niitä uusimpia, hentoisia alkuja, söivät viime talvena jänikset oikein urakalla. Luulimme jo niiden kuolleen, vaan eipä olleetkaan. Jokainen toipui ja kahdessa oli omeniakin. Tosin ne tippuivat tuulessa, emmekä ehtineet edes maistelemaan. Kolmas teki yllättäen yhden omenan jota emme heti huomanneet lehtipaljouden keskeltä.

Vaan nyt kyllä huomaa. Pieni metrinen taimi teki tälläisen urotyön:
Puuparassa on vain kolme oksaa ja nekin vinksin vonksin... Vielä ei maistella ihanuutta vaan odottelemme huomiseen, jolloin hankitaan lisää rasioita ja sitten teen vielä satsin omenahilloa. Tätä maistellaan ja loput laitetaan hillopataan muiden lajikkeiden sekaan.
--
Lehtien haravointia, vaikka maa hiukan vielä kostea sateiden jäljiltä. Alkoi ison koivun ympärys olla enemmänkin lehtikasaa kuin nurmikkoa :) Hyvää liikuntaa ja kun valmiiksi sain, menin uimaan. Nyt on vesi jo melkoisen kylmää mutta tehokkaasti se viilentää työn jäljiltä hikistä ja kuumottavaa ihmislasta!

3 kommenttia:

  1. Todella kaunis kortti. Onnittelut voitosta.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Such a beautiful card! Love the colors.. and it's so elegant. :) Don't forget to include a link to the Simon Says Stamp Wednesday Challenge Blog so you an be eligible for our random prize draw! And thanks for joining us in the 'Emboss It!' challenge over at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge Blog!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!