Lukijat

torstai 26. syyskuuta 2013

Silloin - muistatko?

Everybody-Art-Challenge #246   Rosen - Roses -Rosor - Ruusuja
Simon Says... Anything Goes - Mikä vaan käy
Roses and music and dancing... Do You remember?
Skräppipaperia jälleen samasta lehtiöstä kuin jokunen aikaisempikin kortti. Ihania mausteisia värejä ja kimallusta kuvioissa. Lisäsin kimaltavan mustan vinyylitarran, tuon kristallikruunun.

Taustapaperille leimailin Stampendousin kristallikruunuleimasimella muutaman heijastuksen vinyylitarran alle. Mustasin reunoja. Ruusut värittelin ProMarkereilla ja raamitin mustalla. Tanssiva pari nostalgisissa tunnelmissa on nettilöytö.
***
En kyllä sano mitään koko päivän jatkuneesta sateesta. Sensijaan kerron nähneeni auringon pilkahtavan muutaman minuutin verran iltapäivällä. Koko maailma valaistui ja puissa vielä olevat keltaiset, oranssit ja punaiset lehdet suorastaan hehkuivat.
 
Ennenkuin ehdin kameran kanssa ulos, näky oli hävinnyt harmaiden pilvien piilottaessa auringon alleen...
 
Niinpä kortteilutauoilla ehdin imuroida huushollin ja muutenkin sipistellä paikkoja viikonloppukuntoon. Mattoja tosin ei ulos voinut viedä mutta ehtiihän ne ensi kerrallakin, tai seuraavalla tai joskus :)

3 kommenttia:

 1. Upean kortin olet tehnyt.

  Minä olin sairaslomalla. Kävelin kolmena aamuan seinään huimauksen vuoksi ja sokeritasoani tutkitaan. helpottaa,kun kokeet on otettu. Enää sokeri paaston jälkeen ja sokerin rasituskoe jäljellä.

  VastaaPoista
 2. What a beautiful card.
  Many thanks for joining us at Everybody Art Challenge.
  luv
  Debby

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!