Lukijat

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Sienimetsän keiju

Chocolate, Coffee and Cards Challenge #48   Anything Goes - Mikä vain käy
I Love ProMarkers #156   Anything Goes - Mikä vain käy
Little Fairy in the big Forest
Kaunis kimalletta siellä täällä hohtava syksyinen skräppipaperi (Bringmann Folia Designpapiere Herbst) löytyi Suomalaisesta kirjakaupasta. Leikkasin yhden lehden osittain irti paperista ja pujotin sen alle leimakuvan.

Tummanpunaista kartonkia raameina ja alimmaisena. Lisäkoristeina muuten tyhjiin kohtiin, sujautin samettipintaisesta paperista leikattuja tummanpunaisia lehdykäisiä.
 
ProMarkers: Vanilla, Blush, Satin, Oatmeal, Gold, Lime (eyes!), Ruby
***
Koko päivä ja eilinenkin meni suunnitellessa tilauskorttia. Tein yhden jo valmiiksikin, ennenkuin hoksasin sen olevan aivan väärän värinen. Jospa se sopisi johonkin tulevaan haasteeseen tai jollekin toiselle ostajalle!
 
Nyt sitten on uudempikin versio, se oikean värinen valmis ja hyväksytty, onneksi!
 
Joskus kortti syntyy suorastaan itsekseen ja aika nopsaankin, joskus saa vääntää oikein olan takaa, eikä meinaa valmista tulla. Kaikista ei tule koskaan...
 
Tänäänkin on sadellut ja siksi sain tehtyä paljon kortteiluhommeleita. Sisältäen ikuisuushommelin, eli pöydän puhdistamisen: Silppujen lajittelun säästettäviin ja poisheitettäviin. Vempeleiden laittamisen paikoilleen jne. Tehän tiedätte itsekin kuinka hommat kasaantuvat ja joskus on pakko tehdä jotain kaaokselle.

Nyt pöytä on niin siisti, että sitä voisi vaikka näyttää jollekin mutta tuskin se sellaisen kauaa pysyy :) Joka kerta siivottuani pidän itselleni tiukan puhuttelun ja komennan laittamaan kaiken paikoilleen sitä mukaa kun en jotain tarvitse. Joskus se systeemi toimii parikin päivää!

7 kommenttia:

 1. Ihana kortti, kiitti vinkistä, hetken hain, että mitä, pari löytyi;-))m

  VastaaPoista
 2. Ihanan syksyinen, kaunis kortti.

  VastaaPoista
 3. Kaunis syksyinen kortti. Samat ongelmat askartelupöydän kanssa, sain pari päivää sitten siivottua. Vielä kun löytyis se inspiraatio korttien tekoon :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan syksyinen kortti! Minulle syksyiset kortit tuottavat jotenkin hankaluuksia. Tämä sinun korttisi on kyllä oikein oodi syksylle!

  VastaaPoista
 5. Gorgeous card and the image is so cute. Love the fall colors you used. Thank you for coloring along with us at Chocolate, Coffee and Cards.

  Nadja

  VastaaPoista
 6. Beautiful Autumn card. Thank you for joining us at I♥Promarkers good luck Ginny x

  VastaaPoista
 7. The image is so cute, great card, thank you for joining us at I♥ProMarkers this week
  Ruth x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!