Lukijat

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Ruusu ja kohopilkkuja

Happy Birthday
Vänkkyrällään kuvattu koko kortti, on tuo sihti pikkuisen hukassa :) Vaan vaikka pyydettiin tekemään leiska, olivat DT:kin tehneet kortin ja ne pari jotka olivat ehtineet haasteeseen jo mukaan, heilläkin kortti, joten uskalsin minäkin mukaan kortilla.

Alimmaisena lila paperi, sitten valkea, sitten valkealle leimailtuna niittyä joka suunnasta. Varsinaisen mallin mukaisesti laitoin pilkuilla kohokuvioituja valkoisia papereita. Pari palasta aitaa pohjapaperin lilasta ja sillä raamitin kaikki muutkin osiot.
 
Luottoruusunen irtileikattuna täydentää onnittelukortin.
***
Nyt se sitten tuli, sade ja ukkonen. Iltapäivän viime tunteina alkoi murista ja taivas mustui ihan silmissä. Ehdin hakea tuulettumassa olleet petivaatteet ja kuivumassa olleet pyykit sisään ja kiskoimpa pistokkeetkin irti , ettei ukkonen rikkoisi mitään.

Nostin portailla ollevat krysanteemiruukut ulkoeteiseen ja suljin ulommaisen oven. Tuuli nimittäin kovasti ja puuskissa ihan hurjasti! 

Nyt on ukkonen muisto vain mutta yhä on pilvessä ja harmaata ja sisällä on oltava valot päällä, että edes näppäimistön näkisi.
 
Muuten päivä on sujunut rauhalliseen tahtiin kortteillen ja ristikkoa ratkoen. Katsoin tietenkin myös lempiohjelmiini kuuluvan Pokka pitää. Tälläkin kertaa siinä hulvatonta menoa riitti!

4 kommenttia:

 1. So, so pretty! I love the lavender colors and the beautiful flower! And the way you used the fence die is very clever! Super job on our layout at CC&CC. Thanx so much for playing along with us! Joanne

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti ja keksitpä kivan tavan käyttää aitaa!

  VastaaPoista
 3. Love the flower and the color. Thanks for sharing with us at CC&CC.
  Hugs,
  Jill

  VastaaPoista
 4. Wau upea kortti ja onnea voitosta;-))m

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!