Lukijat

maanantai 16. syyskuuta 2013

Pioni ja kakkupaperia

I Love ProMarkers #185   3 Different Shapes - 3 eri muotoa
Beautiful Flower for You
Tälläsinpä kaikki kolme muotoa leimakuvan ympärille ja vielä kakkupaperin lisäksi, muotoja siinäkin :) Alimmaisena skräppipaperin harvemmin käyttämäni 'nurja' puoli.

Leimakuvan alle laitoin silppulaatikosta kolme palasta ja yhden tyrkkäsin vielä kakkupaperinkin reunan alle. Viidennestä palasesta lävistin rei'ittäjällä pallosia, että on sitä pyöreääkin. Valkoisesta kartongista taioin kolmiot nurkkiin.

ProMarkers: Blossom, Pastel Pink, Pearl Blue, Meadow Green on leaves that's so black, you harly can see the color...
***
Vieraiden kanssa jutustelua ja kahvittelua aamupäivällä. Pikavierailu keskustan ruokakaupassa ja vähän pitempi kukkakaupassa. Olimme nimipäiväkukkasen tarpeessa. Onnea vaan kaikille eilen nimipäiväänsä viettäneille näin jälkikäteen! Varsinkin Aprikselle!!

En tietenkään hoksannut ennenkuin lähinaapurimme soitti ja kysyi kahville, että nimmarit...

Voi tuota muistamatonta pääparkaani. Siitä saa kärsiä koko kroppa :( No sen sentään muistin, että tänään on pikkuisen, tai oikeastaan jo aika ison lapsenlapsenlapseni nimipäivä ja laitoin kortin hänelle viime viikolla menemään.

Tihkusade muutti iltapäiväkuvioitamme sen verran, että oli ihan kiva kahvitella kukkakimpun saajan kera pitempäänkin. Tosin olisimme siellä viihtyneet vaikka ei olisi satanutkaan :)

Iltaurakaksi otin omenien hilloamisen, joka alkaa kun Emmerdale päättyy, siksi pitää blogiakin kirjoitella tähän aikaan. Siispä enemmittä puheitta odottelemaan Sydämen asialla-ohjelman alkamista ja keittelemään iltakaffetta!

3 kommenttia:

 1. A very pretty card, lovely design, thank you for joining us at I♥ProMarkers this week
  Ruth x

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit tässä kortissasi. Mukavaa iltaa sinulle.

  VastaaPoista
 3. So pretty, fab image and I love the colour. Thanks for joining us at I Love Promarkers xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!