Lukijat

perjantai 20. syyskuuta 2013

Pieni ruusu ja rusetti

Passion for ProMarkers Week 216   Embossing - Kohokuvionti
Everybody-Art-Challenge 245   Braun-Blau /Brown-Blue/Ruskea-Sininen
Crafty Little Fairies   Numbered Birthday - Numerollinen Syntymäpäiväkortti
Happy 60th Birthday!
Kerralla kolmeen haasteeseen, aikamoinen tehtävä pienelle kortille :) Vaan kaikki haasteet sopivat - kerrankin - joten kokeilenpa minäkin tätä systeemiä! Nyt kun Lilin haasteisiinkin saa laittaa muiden leimakuvia (jaon muuten nimikin  muuttunut), sopii kortti siihenkin!
 
Kohokuvioin jälleen kerran suosikillani, lehden kylkiäisenä tulleella kohokuviointikansiolla, joka tekee kauniita koukeroita reunoille. Sinistä tapettia, taas sitäkin :) Sekin kohokuvioituna ja sinisenä, koska sinistä piti olla. Harmi, että ruskeat osiot, eli raami, kohokuvioitu! ja koristeelliset stanssauksien jättämät jämät,(aitastanssaus) jotka laitoin ylä- ja alareunaan, eivät oikein erotu selvän ruskeina. Se taas johtuu minun onnettomista kuvaustaidoistani, tai siis niiden taitojen puutteesta... Hopeinen pikkurusetti pienen kukkasen varressa ja hopeiset numerot täydentävät aika vähäväristä korttia.

ProMarkers: Blush, Oatmeal, Coral, Blossom, Meadow Green
***
Lehtiä ehdin haravoida pieneltä osalta nurmikkoa ennen tihkusateen alkua. Siivoamaan en edes yrittänyt ruveta, sillä odottelin aamupäiväksi omenien hakijoita ja heidän kanssaan kahviteltiin ja rupateltiin ja jokunen korttikin lähti mukaansa!

Siispä hyvästä syystä voin taas tehdä lisää kortteja! 

Pitkä puhelu lapsoseni kanssa piristi mieltä synkeän pilvisenä päivänä. Niin harvoin on aikaa oikein kunnolla jutella. Sovittiin tapaamisesta Lahden käsityömessuilla. Toivon mukaan siellä tapaan myös kortteiluystäviä ja toisenkin lapsoseni. Onpas kivaa odoteltavaa!!!
 
Nyt pitääkin pistää jemma-nimiseen paikkaan kaikki mahdolliset hilut mitä korteista saan, että on millä mällätä kun pääsen oikein monen askartelukaupan pöydille penkomaan. Eikä pahitteeksi olisi lottovoittokaan, mieluusti isompi kuin viisi oikein.... No saahan sitä haaveilla.

4 kommenttia:

 1. This is gorgeous. I love the image and beautiful colours
  Thank you for taking part in the Passion for Promarkers Challenge this week
  Sue xx

  VastaaPoista
 2. Beautiful card thanks for joining us at CLF
  Hugs Kelly

  VastaaPoista
 3. Hi Loreal, what a gorgeous card. I love the image and your colouring is fab. I really like the embossing folder you've used! Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!