Lukijat

perjantai 13. syyskuuta 2013

Onnittelukortti ruusujen kera

Sugar Creek Hollow #69   My Rose Garden - Ruusutarhani
Happy Birthday
Haastekortissa on kaunis taustapaperi jota en halunnut peittää kokonaan. Siksi valitsin pikkuisen pyörylän jossa neitokainen ja löytyipä valmiina onnittelukin joka sointui taustapaperin väreihin.

Onnenpotku jos mikä näin 13. ja perjantain kunniaksi.

Hankalinta oli löytää raamituspaperia. Tuo harmaa olisi saanut olla vihertävämpi tai jotain, mutta kun ei parempaa löytynyt olkoon näin.
***
Sääennusteet ovat vähän huijailleet meitä. Eilen ei pitänyt sataa ja tuli kovia kuuroja vähän väliä. Tänään ei pitänyt sataa ja ropsaisi juuri kun olin saanut toisen koneellisen pyykkejä ripustettua ja aloin sisähommeleihin!

Ei auttanut kuin juosta ulos ja poimia vielä märät ja jo vähän kuivaneet kasaan käsivarrlle ja koriin ja juoksujalkaa sisälle. Levittelin kaikki tuolien päälle ja hengareihin vaatenaulakkoon. Koti on kuin kuivaushuone ainakin.

No ensimmäiset alkavat olla jo kuivia joten eipä hätää. Saamme pian huoneet takaisin omaan käyttöön :)

Armaani kävi naapureiden kanssa puolukassa ja tuli kotiin kolme ämpäriä täynnä ja vielä muovikassissakin  yhden ämpärillisen verran ainakin. Ei siis minulta työt lopu lähiaikoina. Huomenna alan urakan sillä ulkona on helpompi ravistella roskat pois. Sisällä sotkee vain kaikki paikat ja puutuu jos ei suorastaan juurtuu seisomaan paikoilleen.

On parempi kävellä kehikon kanssa ja ravistella pitkin pihaa. Linnut tykkää niitä noukkia suihinsa! Tulee siis tehtyä samalla hyvä työ niillekin. Toivon pilvipoutaista. ei sadetta huomiseksi.

4 kommenttia:

 1. Tuohan on aivan huikea ruusutarha ja kaunis kokonaisuus.

  VastaaPoista
 2. Such a sweet flowery card. THanks so much for joining us at Sugar Creek Hollow!!

  VastaaPoista
 3. Gorgeous card with lovely rose paper! Thanks for sharing with us at Sugar Creek Hollow.
  Amelia (DT Sugar Creek Hollow)

  VastaaPoista
 4. Lovely soft colors and pretty card. Thanks for joining us at Sugar Creek Hollow this week.
  Hugz
  Moz

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!