Lukijat

maanantai 30. syyskuuta 2013

Neito ja harsokukkia

I Love ProMarkers # 187   Make Your Own Flowers - Tee itse kukkasi
Flowers in her Hair and elsewhere
Piirrosmainen digileima on nettilöytö. Laitoin neitokaiselle raamit vaaleanpunaisella ja samasta paperista lävistin kukkasia kahta kokoa.

Mustasin kukkien terälehtiä ronskisti ja liimasin alimman päälle sideharsoa Glossyllä, sitten lisää lakkaa ja pikkukukan ja keskustan ja taas lakkaa ja päälle ripottelin hopealametta. Annoin kuivua ja leikkasin liiat harsot pois.
Keskustaksi tummansininen pyörylä toistamaan neitokaisen silmien väriä. Alimmaisena astetta tummempaa punaista ja kukkien keskustan sinisestä leikkasin vielä kolmiot kuvan alle antamaan lisäväriä.

ProMarkers: Ivory, Blush, Ice Grey4, Blossom, Oatmeal, Coral, China Blue
***
Sataa ja paistaa vartin välein joten piti olla nopsa haravoidessaan :) Ei sitä leikkiä montaa kertaa viitsinyt tehdä, joten siirryin suosiolla sisähommiin.

Kortteja ja imurointia. Muu aika meni rattoisasti ratkoessa ristikoita... Ai niin hain sentään postin ja vein roskat. En siis ole ihan laiskana ollut. Puhumattakaan puiden sisään kantamisesta ja uunin lämmityksestä. Hei, minähän olen ollut suorastaan ahkera!

Mitä vielä ehdinkään...

3 kommenttia:

 1. IHANA KORTTI

  Kauniita nuo kukkaset. Olet ollut tosi ahkerana. Minä en ole oikein jaksanut työpäivän jälkeen tehdä mitään. Kävin tänään kokeissa ja otettiin neljä putkiloa verta. Olin toki loppupäivän töissä. Askartelin tietenkin vähän väriterapiaa itselleni ja muille.

  VastaaPoista
 2. This is very nice, love the flowers and style of your card :) Thank you for joining us at I ♥ Promarkers this week and good luck xxx

  VastaaPoista
 3. Ihana toi kukka. Pitäis kokeilla. Muutenkin toi korttisi on kaunis.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!