Lukijat

perjantai 6. syyskuuta 2013

Lady ja metallitähdet

It's all Vintage and Beauty #51   Käytä metallikoristeita - Use Metal Embellishments
She's a Lady!
Koska Vintage haasteeseen saa tehdä useampia kortteja otan jo toisella kortilla osaa haasteeseen! Tässä keskuskuvana tekemäni ATC-kortti.

Alimmaisena valkoinen paperi jonka reunuksille painelin suoraan leimasintyynyn reunalla kolmioita. Seuraavaan paperiin käytin sinistä leimasintyynyä, nyt vedin vain nurkkien yli ja mustaa reunoihin.

Koristeet haasteen mukaan metalliset. Tällä kertaa tähtiä kahta kokoa. Tuikin niitä sinne tänne, välillä osin paperin/kuvan reunan alle, välillä kokonaan näkyviin.

Perhonen leimailtu, väritetty ja  koholakattu.
***
Kampaajalla kaunistautumassa. Nyt keskustelimme, päivänpolttavien puheenaiheiden lisäksi jo seuraavasta käynnistä. Pitäsikö/rohkenisinko vihdoinkin antaa hiusteni tummentua värjäämällä, edes pikkiriikkisen. Se kun hänen mielestään olisi vain eduksi talvea kohti haalistuville kasvoille. Samalla peittyisivät harmaat hapsetkin mukavasti ja luontevasti.

Siinä sitä onkin miettimistä. Minä kun en ole oikein innostunut hiusten värjäyksestä muuta kuin yleisellä tasolla, ja toisilla naisihmisillä, en itselläni. Miellän itseni aina vaan vaaleaveriköksi, vaikka harmaata on jo enemmän kuin kultaa...

Tosin minun (huononäköisissä) silmissäni ovat hiukseni kultaa ja hopeaa :)

No onneksi minulla on kokonaiset neljä viikkoa aikaa totutella ajatukseen, eikähän ole sittenkään pakko päättää mitään suuntaan eikä toiseenkaan. Aika tekee hiuksista harmaat ja sillä siisti.

2 kommenttia:

  1. Kaunis kortti! Kiva kun osallistuit jälleen haasteeseen :o)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!