Lukijat

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Kultataustalla kaunis huivikin

P*skarteluhaaste #200   Mikä tahansa edellinen haaste - Valitsin haasteen #178   Ruutua tai raitaa
Apriksen lähettämästä Marja kurjen huiviesittelylehtisestä tehty haastekortti.
Jo aikaa sitten sain hauskan haasteen Aprikselta: Tee kortti tästä vihkosesta, joten tässä se nyt on. Leikkelin kuvia eri sivuilta. Pohjalla kultainen kukkapainatuskuvioinen kansipaperi.

Ylä- ja alaraitalaudat yhdestä kuvasta. Huivi tietenkin löytyi monissa väreissä ja monella sivulla, tämä hauskasti laskostettu kuin rusetti!

Takasivun kultaisesta lävistin kukkia ja lautakuosista myös. Ainoana omista tavaroista korttiin laitoin kukkien siniset keskustat. Ne ovat softis sisustoja numeroista.

Jään odottelemaan mitä Apris keksii tehdä samasta vihkosesta!!! Vielä ei ole näkynyt mutta meillä ei ollut mitään aikarajaa, eikä kiirettä tämän haasteen teossa.
***
Markkinoilla Savonlinnassa siskon kera. Tosin oli siellä paaaljon muitakin :) Jopa tuttujakin jokunen vastaan käveli ja jututettiin, tottakai.

Kirppikset ja muut tärkeät kaupat käytiin läpi. Torikahvit aamulla ja päiväkahvit  Herkku Pekassa olivat vakiokäynti listallamme.

Aikaa kului rattoisasti ja illansuussa sitten kotiin kädet nilkkoja viistäen kaikesta kivasta kotiin kannettavasta. Painavimmat olivat Englantilainen askartelulehti ja pari akvarellipaperilehtiötä. Pari ristikkolehteäkin tuli mukaan, sillä isosta sitistä (K-Citymarket) löytyy niitä joissa on vaikeitakin.
 
Aamun viileä ja tosi sumuinen sää valkeni matkan aikana aurinkoiseksi päiväksi ja melkein liiankin kuumaksi, kun olin varustautunut kerrankin takilla ja pitkillä housuilla matkaan.

Nyt kotona ja on markkinarinkeliäkin maisteltu iltakahvin kera ja haikailtu entisen loiston aikoja jolloin nekin paistettiin oljilla ja maistuivat taivaallisen hyviltä. Nämä nykyiset ovat aika kalpea muisto vain... Ostetaan kuitenkin aina se kaikkein pienin ja toivotaan joskus löytävämme sitä oikeaa makua.

Saimme vielä jälkiruuaksi kahvivieraalta 'kotitekoisia' eli kotona kasvatettuja tummia viinirypäleitä ja niiden mausta voisivat kaupantädit ottaa oppia. Mitään niin hyvää, ei ole koskaan maistettu!

1 kommentti:

  1. Heitit sitten pikku paineet tähän suuntaan :)
    Kylläpä saitkin tosi upean kortin aikaiseksi, aivan huippua.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!