Lukijat

lauantai 7. syyskuuta 2013

Kolme romanttista ATC-korttia

Mumma-haaste #5   Pariisi aiheinen ATC
Tässä kaikki kolme, niiin, kolme korttia kerralla :)
Sitten jokainen erikseen vielä:
Muistojen Pariisi 1.
Muistojen Pariisi 2.
Muistojen Pariisi 3.
En osannut päättää mikä näistä olisi haasteeseen paras, joten laitoinpa kaikki :) Nuo hääparikuvat olivat monen muun hääkuvan kera pöydällä hääkorttientekotalkoista, samoin suuteleva pari, tosin pöydällä siitä värikuva. Tein mustavalkeita kopioita näitä kortteja varten. Sopi mielestäni paremmin mustavalkeaan Eiffeltorniin...
***
On käyty katsastamassa Tyrni markkinat. Nimi oli muutettu markkinoiksi turnajaisista, ja paikkakin oli siirretty pihapiiriin. Autot eri pellolle ja muutenkin tapahtuma oli selkeämpi ja jotenkin kotoisampi ja samalla kuitenkin selvästi markkinat.

Kansaa oli paikalla jo pilvin pimein ja lisää tuli koko ajan. Nyt ei ollut mitään esiintyjää vetämässä väkeä. Sen taisi parhaiten tehdä upea aurinkoinen sää! Ja tottakai kun on kerran käynyt tyrnitilalla, tahtoo sinne uudestaankin.

Maksuton tapahtuma saa aina paljon ihmisiä liikkeelle, niin tämäkin. Myyjiä oli lähinnä syötävälle ja juotavalle. Mukana myös käsityöläisiä tuotteineen. Useita telttoja ja ulkonakin parit pöydät, sekä tietenkin tyrnitilan omia tuotteita paljon myynnissä.

Lettuset syötiin kahvin kera ja kuivattua nokkosta ostin pussillisen vaikka armaani kauhistelikin. Onhan meillä niitynlaidat sun muut täynnä mokomaa viholaista! 

Arvoilla saimme jokaisella jotakin, ihan käyttökelpoista kaikki ja vielä ilmaisen kassin, kynän ja kaksi puutarhalehteä! Ja tietenkin näimme ja jututimme tuttuja:)

2 kommenttia:

 1. Oi kun kauniita ja romanttisia Pariisikortteja.
  Ihanaa kun inspiroi sinutkin:)

  Mukavaa teillä on ollut markkinoilla ja ilma oli täällä Pohojanmaallakin todella kesäinen....meikämumma kylläkin käytti hyväkseen ja täkit kuivui ihanasti ulkona.
  Kiitos mummoilemisesta ja kauniita päiviä.

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että laitoit kaikki näkyviin, sillä muodostavat upean ja kauniin korttisarjan.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!