Lukijat

tiistai 17. syyskuuta 2013

Iso ruusu

A Big Rose to You!
Kirjelehtiö taas käytössä :) Tällä kertaa vihreä, valkeaviivallinen  kaiken taustana. Ruusuista paperia askartelulehden kylkiäisenä tulleesta lehtiöstä. 

Stanssasin ProMarkereilla värittämäni leimakuvan piparireunaisella soikiolla ja säästin yli menevät osat. Liimailin ne korttiin oikeille paikoilleen. 

Kulmat ja perhonen saatu Merisiniltä. 
***
Syksyisen sumuista ja päivää kohti harmaapilvistä päivää! On kyllä nyt jo pakko hyväksyä, että kesä on takanapäin ja ollaan syksyssä. Keltaisia lehtiä leijailee ja välillä suorastaan satelee nurmelle sellaista vauhtia, että voisi olla vaikka koko ajan haravoimassa. Siis jos sää sallisi ja viitsisi...

Vaahteroiden latvukset ovat muuttuneet oransseiksi.Yhtään kirkasta punaista ei näy, vaikka olen oikein tarkkaan katsonut. Tarvitsisivat kai pakkasta siihen väriin? Punaisina loistavat vain tuomenlehdet, nekin tummanpuhuvia.

Pyykit pyörivät iltapäivällä koneessa ja sitten siirsin ne kuivaajaan pyörimään. Odottelin nimittäin ilman kirkastuvan, että olisin saanut ulkoilman raikkaita lakanoita. Ei kuitenkaan onni suosinut, joten kuivaajan tuoksuisissa mennään...

Ehkäpä huomenna on jo parempi sää - aurinkoinen siis!

2 kommenttia:

  1. Upean ruusukortin olet tehnyt.

    Vaahterat ja Haavat ovat upeimpia syksyllä. Kuvailin punalatvaisia Haapoja muutama postaus sitten. Kyllä syksy on kaunista aikaa.

    VastaaPoista
  2. Beautiful rose Loreal. Thanks so much for joining us this this week at Sketch Saturday! ~Deb

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!