Lukijat

lauantai 21. syyskuuta 2013

Espanjalaista eleganssia

Mumma-haaste #6   Viuhka
Espanjatar ja viuhka
Kortissa mieliväriäni sinistä. Löysin kauniin espanjattaren viuhkoineen netistä ja sitten löysin vielä pelkän viuhkan sinisenä samasta pohjattomasta varastosta :)

Sininen viuhka tosin oli paljon isompi mutta leikkelin siitä liiat pois! Raamituksena kirjeensisustaa, sitä mustavalkeaa, harvinaisempana harmahtavana muunnoksena kuviosaksilla leikattuna.

Alimmaisena kaunis turkoosiin vivahtava, melkein viuhkakuvioinen skräppipaperin palanen.
***
Juhlin tänään nimipäiviäni ylhäisessä yksinäisyydessä. Kukaan ei muistanut tulla juuri tänään kahville! Tilanteen pelasti nettiystäväni lähettämällä sähköpostin välityksellä kokonaisen lintukuoron laulelemaan vain minulle serenadiaan :) Kiitos ystävä!

Tosin on minun syytä katsoa peiliin. Unohdin itse hänenkin nimipäivänsä ja matkan varrella lienen unohtanut joka toisen ystävän ja sukulaisen nimmarit ja jopa aika monen synttäritkin, joten turha on valitella!

Ennen meillä oli tapana käydä siskosten kesken toistemme nimmarikahveilla. Kun vielä sopivasti olemme saaneet vanhemmiltamme nimet jotka esiintyvät allakassa noin viikon välein näin syksyllä! Nykyään olemme lentäneet kuka minnekin päin Suomenmaata ja yhteydenpito on satunnaista ja harvaan tapahtuvaa.

Vain tasakymmeniä juhlitaan koko sisarusparven kera tai joskus niitäkin harvennetulla kokoonpanolla. On tosi vaikeaa saada päivä jolloin jokaisella on vapaata ja mahdollista matkustaa juhlapaikalle.

1 kommentti:

  1. Aivan ihanan viuhkan löysit mummahaasteeseen. Korttisi on kyllä niin kaunis, ihan on mummuska laittanut parastaan. Kiitos taas mummattamisesta ja mukavaa viikonlopun jatkoa.

    Vielä tietenkin täytyy toivottaa hyvää nimipäivää sinulle!!!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!