Lukijat

lauantai 31. elokuuta 2013

Tekniikkaa talossa

Milliksen tekniikkahaaste 3   Faux tile - feikkitiili
Uuden kodin kynnyksellä
Näin syksyllä moni aikuinenkin aloittelee ammattiopintoja ja tässä tapauksessa ihan kaukana kotoa, joten uusi 'luukku' on hankittava. Koska se toimii kotina suuren osan tulevista parista vuodesta, voinee sitä ainakin kakkoskodiksi kutsua. Siispä onnittelut uudesta 'kodista' ovat paikallaan.

Sopivasti törmäsin uuteen (minulle!) haastesivustoon, jossa huudeltiin tiilien perään. Leimailin oven ruusuineen ja sitten lätkin softispalasella tiiliä kahdella eri värillä. Jostain kumman syystä muuraustaitoni ovat aika heppoiset ja tiilirivit horjahtelivat pahasti. Siispä leikkasin tiilet näkymään vain oven ympärillä.

Lisää 'tiiliä' taustapaperissa, vaikka ne eivät olekaan leimailtuja, eivätkä itsetehtyjä, jatkavat mukavasti teemaa kuitenkin.

Lisää leikkimieltä on noissa valkeissa koristenauhoissa. Olisivatko ne vaikkapa talorivejä? Joka tapauksessa  olen saanut ne Merisiniltä ja tuovat mielestäni tarvittavaa valoisuutta ja ryhtiä korttiin.
***
Nyt on messuiltu Rautjärvellä ja parit kirpparitkin matkan varrelta katsastettiin. Aamun sankka sumu haihtui aamiaista syödessä ja vaihtui kauniiseen auringonpaisteeseen, joten sää oli mitä parhain.

Kun kohta avajaisten jälkeen pääsimme paikalle oli sinne ehtinyt jo urheilukenttä puolilleen autoja! Lisää tuli koko ajan ja sisällä koululla vallitsi paikka paikoin melkein tungos.

Sekaan vaan ja katsastamaan tarjontaa. Käsityöt olivat leivonnaisten ohella hyvin esillä. Oli korttejakin ja koruja ja koristeita ja neuleita ja vaatteitakin. Arpoja myytiin lähes joka toisella pöydällä mutta yritin olla niihin lankeamatta. Minulla on paha tapa saada voittoja joita en voi käyttää... :(

Tällä kertaa olin ystävän seurassa, armaallani oli sovittu meno. Ei kahville eikä muillekaan herkuille istahdettu, koska ystävä oli sillä kuuluisalla 5:2 dieetillä ja menossa oli juuri paastopäivä. No eipä pieni paastonen minullekaan pahaa tee, joten ei pahemmin haitannut :)

Kukaan ei sattunut kellumaan ammeessa joka oli pihalla sitä varten. Kelluntapukuja roikkui innostamassa  muutama. Kelluminen on kuulemma tehorentouttavaa.

Hienoja moottoripyöriä vain vilkaisimme, jopa sivuvaunullisetkin saivat vain ylimalkaisen katseemme. Alpakat sen sijaan saivat meidät pysähtymään. Kaksi yksilöä oli tuotu metsikön reunaan aitaukseen. Ei niitä ihan maailman söpöimpiä suurisilmiä nämä yksilöt mutta söpösiä kyllä :)

Muutamalla pöydällä piti kirjoittaa nimi ja puhelinnumero niin osallistui arvontaan, niihin otimme osaa. Olisihan se hulppeaa saada satasen tai viidenkympin ostokortti! 

Monet yhdistykset, paikallislehti ja kärki Leader-hanke olivat valistamassa ja kertomassa omista asioistaan. Myös kattojen asennusta ja pihatalkkaritoimintaa esiteltiin.

Antoisa käynti! Ensi syksynä uudelleen. Ja ensi viikonloppuna sitten mennäänkin Tyrniturnajaisiin!!!

1 kommentti:

  1. Hip hop! Voitit haasteen tässä tiili-tekniikassa, laittaisitko yhteystietoja niin voin postitella palkinnon :) Onnea!!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!