Lukijat

torstai 29. elokuuta 2013

Skräppisivu vai ei? Hääaihe kuitenkin

Teille Kahdelle
Vaihteeksi kortti joka on samalla skräppisivu - vai miten se nyt menikään :) Joka tapauksessa tämäkin tuli tehtyä suuressa hääkorttirupeamassa. Tässä taannoin oli nimittäin jonkinlainen buumi. Yhtäkkiä kaikki halusivat hääkortteja eikä niitä ollut kuin pari valmiina.

Tässä paljon käyttämäni Vintage-hääpari, nuotti/sydän taustalla. Nostin sen hiukan ylös alimmaisesta oranssista kuviopaperista. 

Kaksi kaunista stanssattua sydäntä timantteineen ja löytyipä yksi päivänkakkarakin koristamaan kulmaa. Lisänä vielä kahta kokoa kukkasia puolihelmi keskustoineen.

Tekstin stanssasin kauniiseen muotoon ja lisäsin vielä parit sydämet siihenkin.
***
Tuosta hääbuumista jäi käteen vain ne kaksi korttia jotka olivat laatikossa! Niinpä olen yhä samassa tilanteessa, eli hääkortteja on parasta alkaa tekemään ja sassiin :) Tänään se ei tapahtunut, sillä puhdistin, keitin ja purkitin puolukoita parin ämpärillisen verran.

Jossain välissä armaani soitti ja kertoi ilouutisen: Virhe on löytynyt! Siis autosta joka ei toimi ja josta ei kaksi eri korjaajaa löytänyt mitään vikaa. (Se vaan ei toiminut...)

Nyt pidetään vieläkin sormia ristissä, ettei vika olisi kamalan kallis korjata.

Omenia on lähdössä jälleen maailmalla. Kiva juttu, että tarvitsijoita ilmaantuu aina kun omenia alkaa olla liikaa kerättynä! Tullaan kohta hakemaan, joten pikaisesti esille tämä postaus.
 
Ai niin ja kysymykseen vastaan, että oli kivaa eilen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!