Lukijat

perjantai 30. elokuuta 2013

Ruusu ja aitaakin

Congrats!

Yksi ruusu pääosassa (vaikka ei laaksossa olekaan kasvanut kuten laulussa sanotaan..). Vihreää kirjoituspaperia raamina ja aidankin takana sekä nauhoina sen päällä, mallikuvion mukaan.

Stanssasin piparikuviolla niin leimakuvan kuin sille raaminkin ja kokeilinpa kohokuvioida aitaakin stanssaamisen jälkeen. Vaan kun puuttuu yksi ruskea matto niin ei kovin kohollaan ole kuviot :(

Niinpä sain tehdä koloset aitaan sukkapuikolla painaen, eikä tulos hassummalta näytä näinkään, eihän? 

Alimmaisen, lilan kartongin kohokuvioin ilmaisella askartelulehden kylkiäis kohokuviointikansiolla kiekuraiseksi, ettei ole niin tyhjän näköinen tausta. En keksinyt mitä sinne olisin laittanut koristeeksi. Perhonenkin näytti ihan väärän kokoiselta vaikka kokeilin montaa eri kokoa ja väärän värisiäkin olivat, teinpä ne sitten kortin aineista tai jostain muista...

Joskus käy näin. Olkoon sitten ilman.
***
Virittelin kummasti tyhjää tilaa saaneeseen aittaan pitkän verhotangon, sellaisen puisen kahden kannatinpuun väliin ja sille pinosin mattoja, jotka ovat olleet kaksi vuorokautta tuulettumassa. Ne ovat vaihtomattoja ja sellaisia jotka odottavat pesua. Muuta paikkaa en ole keksinyt missä niitä voisi pitää. Nyt riippuvat vähän tilaa vieden tangolla. Olen hyvin ylpeä itsestäni keksittyäni näin oivan ratkaisun :)

Suurin ja paras uutinen tänään on, että auto on nyt kunnossa ja maksettu ja kotipihaan ajettu!!! Kulkee taas kuin unelma, niinkuin ennen kohtalokasta kauppareissua jolloin se yhtäkkiä vaan pysähtyi.

Kiitos kaikille jotka pitivät peukkuja! 

Tänään kävelimme harjanvarsi käsissä omenapuita tuijotellen ja tiputtelimme niistä lintujen nokkimia ja muuten mätänemään alkaneita pois pilaamasta hyvää satoa. Aika monta per puu niitä löytyikin. Nyt sitten lopuilla on parempi mahdollisuus kehittyä isoiksi ja virheettömiksi!

Huomenna Rautjärven messuille. Tänä vuonna on kuulemma erikoisuutena rentoutuskelluntaa ja stunt show! Vaan kyllä minulle ainakin riittää se tavallinen tarjonta, eli kaikkea kivaa katsottavaa, ostettavaa, syötävää ja juotavaa.

 

3 kommenttia:

  1. Todella kaunis kortti. Kiva kuulla, että saitte auton kuntoon. Mukavaa viikonvaihdetta.

    VastaaPoista
  2. Gorgeous card, I love the colours and the embossed background.Thanks for joining us this week at Sketch Saturday, Niki xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!