Lukijat

maanantai 26. elokuuta 2013

ATC-kortti-vaihto Merisinin kanssa

Aiheena korttivaihtoon tällä kertaa 'erilaista kesän satoa'. Eikä kummankaan kortti ollut eksynyt omenan omenaa :)

Merisinin kortissa räpistelee saalis:
Komea kala, eikö? Kimaltavaa sinistä vettä ja kohotettu muhkea kala. Päällä melkein oikeaa verkkoa.
Lähikuvassa näkyy kerroksellisuus paremmin.
Minunkin kortissani sätkitään kyllä vedessä mutta vain vilvoittelumielessä:
'Polttava aurinko - vilvoittava vesi'
Neitokainen on saanut muistoksi kesän kuumuudesta kunnon raidat. Ehkäpä vesi vilvoittaa ensiavuksi... Laitoin muutaman 'vesipisaran' timantteina pärskähtelemään.

Kiitos Merisini upeasta kortista ja mukana tulleista!
***
Aioin taas pitkästä aikaa ulkoiluttaa ruohonleikkuria. Sainkin sen käyntiin jo toisella nykäyksellä! Työntelin pikkuisen matkan heinikon reunaa ja saavuin papattimen kanssa varsinaisen työmaan alkuun, eli puutarhan reunaan. Lykkäsin innolla vempeleen heinikkoon ja se sammui saman tien :(

Ei auttanut maanittelut, ei kiskomiset, eikä potkaisukaan. Annoin sen murjottaa ja puhdistin uusimpien omenapuiden aluset sankasta rikkaruohomerestä. Aina välillä kävin kyselemässä jokos voitaisiin aloittaa työnteko mutta kone vaan murjotti.

Sain kaikkien uusien omenoiden ympärystät puhtaiksi ja siirryin kukkapenkkien reunuksien putsaukseen. Kummasti tuota rikkaruohoa kasvaa aina vaan. Niitä ei lähestyvä syksy näytä ollenkaan koskevan! Isot kasat sain kuskata kompostiin ja vielä jäi huomisellekin puuhaa.

Armaanikaan ei saanut konetta käyntiin kun hänen kotiin tultuaan kehottelein kokeilemaan josko se murjottaa vain minulle. Tulppakin kuivailtiin ja jotain ainetta siihen ruiskuteltiin ja kaikenlaista mystistä tehtiin. Vaan ei auttanut. Niinpä nyt sitten katselemme kuinka rikkaruohomeri alkaa lainehtia - ainakin noin kuvaannollisesti - ikkunan takana...

Iloisempi uutinen oli, että saamme viedä auton merkkikorjaamolle, tosin vasta perjantaiksi mutta kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!