Lukijat

perjantai 31. toukokuuta 2013

Söpösti onnitellen ja mainetta ja kunniaakin

P*skarteluhaaste #190   Bingo - Rivini:sininen - Boordileikkuri - Ei leimakuvaa
Käytin sinistä kuviopaperia alimmaisena ja toisen palasen kanttasin boordileikkurilla tekemilläni sydänriveillä. Samoin raamitin myös kauniin kukkakimpun joka on nettilöytö. Että ruusujenkin väriä löytyisi, laitoin palaset pilkullista vaaleanpunaista kuvan alle ja nurkkiin kuviosaksilla kulmat. Niihin lisässin vielä boordoleikkurinauhan ylijäämäsydämet.

Perhoset lävistin vaaleanpunaisesta kartongistä. Tummensin niitä mustalla leimasintyynyllä painellen varovasti. Puolihelmiä koristeiksi ja ihka uudella leimasimellani vielä onnitteluteksti suoraan korttiin! Onneksi tämä tekstileimasin on akryylinen joten näkee paremmin mihin kohtaan teksti tulee...
***
Siivouspäivä oikein perinteisenä siivouspäivänä - kerrankin :) Matot ja petivaatteet ulos ja pyykit puhdistumaan koneeseen.

Annoin niiden kaikkien - tietenkin myös pyykkien - olla naruilla ulkona iltapäivään asti ja nyt koti tuoksuu tosi raikaalta ulkoilmalta!

Sillä aikaa ehdin hyvin imuroimaan ja pesemään lattiat ja pitämään erityisen pitkiä kahvi- ja ruokataukoja. TV oikutteli ja näytti vain pikselimössöä kolmosella, joten en voinut katsoa uusintana eilisillan Emerdalea aamupäivällä vaan vasta iltapäivällä näin ne AVAn kanavalta. Eilenillalla kun ei pikselisyystä niitä voinut katsoa.

Aikaa jäi myös kortteiluun, tottakai!

Ylioppilasjuhlat tiedossa huomenna, joten ei rikkaruohojen nyhtämistä, eikä muutakaan multatyötä tänään. Kädet saavat edes yhden päivän toipua mullasta ja muusta sotkusta jota väkisinkin käsiin tulee puutarhatöissä, oli käsineet kädessä tai ei. Joka ainut kynsi on kyllä jo lohjennut tai leikattu millin lyhyeksi tai molempia...Ei siis kannata lakkapulloa ottaa esille, tai sitten on valittava ihan vaalein punertava, läpikuultava. Enhän halua kenenkään erityisesti huomaavan kynsiäni :)

Juhla-asu on vielä hakusessa ja sääkin vaikuttaa varmaan lopulliseen päätökseen. On uhkailtu sateella ja ukkosella, joten katsotaan sitten lähempänä H-hetkeä, onko karderoobissa sopivaa asua juuri senhetkiseen ilmastoon...

Siitä maineesta ja kunniasta vielä: Huomasin korttini valitun 3 parhaan joukkoon Lili's Little Fairies haasteblogissa!!! Jee!!! Näin hienon bannerin siitä hyvästä saan ottaa sivulleni:
Top 3 please grab this banner to your blog 
Korttini löydät klikkaamalla tästä

3 kommenttia:

  1. Ihana kortti ja kauniit värit. Onnea menestyksestä. Ihanaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis kortti. Onnittelut myös top kolmoseen pääsystä. Täällä satelee ja eilen jyristi ukkonenkin hetken aikaa.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!