Lukijat

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kukkapuska ja köynnöstä

Lili's Little Fairies Challenge   Spots and Stripes - Pilkkuja ja raitoja
Everybody-Art-Challenge #237   Blumen - Flowers - Blummor - Kukkia
Kokeilin stanssata Marianne Designs köynnös-stanssilla valkeasta akvarellipaperista ja tulos oli aika hauskan näköistä. Tähän korttiin leikkasin kaksi köynnöstä kahtia ja taiteilin palaset leimakuvan ympärille.

Laitoin aavistuksen verran punaista Memento Markeria kukkaosiin ja vihreää lehtiosiin ja koristeiksi puolihelmet.

Koska haasteeseen piti olla sekä pilkkuja, että raitoja, tein viivat vihreällä ProMarkerilla. aluspaperiin, vaikka se punaisen päällä näyttääkin lähinnä ruskehtavalta.
***
Munakasaamiaisen innoittamana kävin ruusupensasaidan kimppuun. Siinä on luvattoman paljon lehdettömiä ja kuivuneita ja yli-ikäisiä oksia jotka pitää poistaa. Nyt ainakin näkee hyvin missä on elämää, eli lehtiä alullaan. Aikamoisen kasan sainkin jo leikattua, vielä enemmän on leikattavaa... Samalla nyhdin rikkaruohojakin alustoilta, eihän niitä sinne voi jättää. Olivatkin jo aika korkeaa ja sankkaa kasvustoa. Melkein puoliväliin ruusupensaan kokoa!

Harasin ja keräsin kuivuneet juurakot omenapuita varten tasatulta alueelta jälleen kerran ja ties kuinka mones kottikärrillinen juuria tuli kipattua toisten kaltaistensa joukkoon.

Ulkoilin myös ruokailun ajan. Kannoin pöydän ja tuolin varjoon ja nautiskelin kesän ihanuudesta. Kahvit ristikon kera samassa paikassa tietenkin :)

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!