Lukijat

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Juhlan aikaan

Allsorts Week 196   For a Lady - Leidille
Simon Says... Anything Goes - Mikä vain käy
For a Lady!
Kokeilin tehdä kortin ihan vaan leimailemalla suoraan paperiin sekä taustan pitsipyörylät, että maskaten päälle hienon leidin. Molempia värittelin suoraan leimasimella hiertäen ja lisäten sinne tänne korallinpunertavan ruskeaa tehosteeksi.

Koko komeus sai silauksen koholakkaa ja päälle vielä ripoteltuna kimaltavia hileitä jotka kauhukseni muuttuivat vihertäviksi! Purkissa ovat timantin värisiä, eli lähinnä kimaltavaa valkoista... :(

Onneksi sentään ei ollut värihaaste.

Ihan alimmaisena mustia kukkia kokoamaan korttia ja laitoinpa samasta paperista vielä kolme kaistaa yli kortin jakamaan tilaa. Sinne väleihin sopii laittaa tärkeä numero ja onnittelukin.
***
Pakkanen kipusi 18 miinusasteeseen mutta onneksi vain vähäksi aikaa. Nyt maltilliset kymmenen enää. Otin kuvia ihmeen sinisestä taivaasta ja auringonpaisteen esiin nostamista tummista varjoista.
Tuo punertava on kanukkaa. Sen oksat ovat syvän tummanpunaisia aina! Pensaan takana olevassa männyssä on harakoilla pesä ja sitä ovat jo katselleet sillä silmällä tänäkin keväänä entiset asukkaat. Muualla pihapiirissä ei kovin usein vielä näy harakoita, tinttejä ja varpusia vain.

Joskus tikkakin. Tosin tänään kaikki linnut ovat varmaan kauhusta(kin) kankeina piiloutuneet kuka minnekin lämpöä etsimään. Ei ensimmäistäkään tipusta ole näkynyt koko päivänä!

Minä lämmittelin siivoamalla koko huushollin ja jopa työpöytäkin sai osansa :) Heitin taas vaihteeksi liikoja silppuja ja kummia säästettyjä merkillisyyksiä pois ja laitoin jäljelle jääneitä aiheen mukaisiin rasioihin ja selvennykseksi vielä laatikon kylkeen yhden malliksi, mitä sisältää. On helppo nyt nähdä missä on lehtiä ja missä tähtiä.

Pari tyhjäksi jäänyttä kaurahiutalelaatikosta leikattua rasiaa odottelee täytettä jota arvatenkin pian alkaa kertyä pöydälle...

5 kommenttia:

 1. A really pretty card and a beautiful winter photograph.

  Thanks so much for sharing your lovely work with us at Allsorts this week.

  B x

  I have a little competition running with lots of prizes and it would be wonderful if you joined in, you can check it out here

  VastaaPoista
 2. This is lovely :) What a fabulous design, I love it. Thank you for joining us over at the Simon Says Stamp challenge, hugs, Dawny x

  VastaaPoista
 3. This is so beautiful Loreal. Thank you for joining us at Allsorts for our For a Lady challenge this week x

  VastaaPoista
 4. Lovely card, Thanks for sharing with us this time at Allsorts, hugs Samantha :0)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!