Lukijat

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Ystävälle Ystävänpäivänä

Leila-Mumman haasteeseen toinenkin Ystävänpäiväkortti
Valentine Day's Hug!
Tämä on niin hauska kuva, että oli ihan pakko tehdä siitä kortti hyvälle ystävälle lähetettäväksi! Kukapa meistä ei halausta tarvitsisi. 
Virtuaalinen halaus lämmittää toivon mukaan lähes yhtä hyvin kuin aito sellainen.
Kirjakuoren  sisusta näyttää melkein kirjoitukselta ja kun kuvassa on kirjoitusta ja taustapaperin kukkienkin seassa, se sointuu mielestäni hyvin tähän raamitukseksi lilan lisäksi.

Samoja kartonkeja/papereita kolmekerroksinen kukkanen. Timantti keksustana. Sisällekin leimailin kirjoitusta raamiksi tekstialueen ympärille.
***
Tänään viihdyttävää seuraa niin kahville kuin työhuoneeseenkin. Blogiton kauniita kortteja tekevä ystävä tuli leimailemaan minun leimasimillani ja taisi palasia paperiboordiakin syntyä rupattelun lomassa. Seuraavaksi menen hänen luokseen leimailemaan. Näin saamme taas uusia ihania kuvia väritettäviksi molemmat!

Ihan aamusta piti ensi töiksi lakaista rappuset. Oli tullutkin aika paksulti lunta yön aikana! Kolasin sen verran pihaa, että pääsin puita hakemaan ja tulevalle vieraalle auton verran tilaa. Hänen lähdettyään kolasin loput pihasta ja armaani hoitelee parhaillaan lumilingolla ja traktorilla loppuja sekä tiet niin postilaatikolle kuin naapurillekin.

Rantasaunallekin pitää tietä avata, ettei tarvitse tarpoa puolisääreen lumessa pahimmissa paikoissa. Tosin menemme aina mönkijällä saunaan ja takaisin, ettei kylmä ehdi tehdä tuhojaan. Sillä matka taittuu nopsaaan, eikä ehdi palelemaan edes saunan jälkeen märkätukkaisena. 
Pitääpä kertoa vielä hiuksia nostattavasta tapauksesta. Armaani kone jumittui aivan yhtäkkiä pari iltaa sitten ja siihen tuli teksi, että poliisi on sulkenut koneen eikä sitä saa avattua ennenkuin on maksanut 100 euroa!!!
Jumissa oli, ei mikään liikkunut, hiirikin mykistyi ja siinä tavailimme molemmat maksumääräystä. Laittomuuksia oli kuulemma koneella tehty! Rikollisia siis ollaan...
Seuraavaksi kone kiinni ja annoimme sen olla rauhassa muhimassa. Maksuaikaa oli annettu 48 tuntia.
Kun avasin hänen koneensa seuraavana aamuna, se ei suostunut alkua pitemmälle. Suljin koneen. Avasin uudelleen ja nyt sain jo kuvakkeet näkyviin ja taas jumittui. Kolmannella avauksella kun kuvakkeet tulivat näkyviin painalsin heti eteenpäin ja kone toimi kuin ei mitään!
Sen jälkeenkään ei ole ollut mitään häikkää. Olemmeko nyt sitten pois poliisin mustalta listalta? Siis kaikenlaista rahankalastusta sitä näkeekin!!! Tosi typerää, sillä varmasti moni menee lankaan kun on niin virallisen näköinen ilmoitus ja uhkaus.

3 kommenttia:

 1. On sitten niin hieno kortti jälleen. Todella erilainen ja tykkään paljon.
  Kiitos Mervi ystävä tästäkin kortista!!

  VastaaPoista
 2. Tuo maksuilmoitus on virus, älkää missään nimessä maksako! Se ei ole oikea ilmoitus poliisilta, eikä maksaminen poista edes sitä. Ajakaa virusohjelmien poisto siinä koneessa.
  Lisätietoja poliisin sivuilta:

  http://www.poliisi.fi/poliisi/ita-uusimaa/home.nsf/PFBD/7FF2D302EBAEE133C22579BB004C2A53

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!