Lukijat

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Vintage-henkeä perhosten kera

P*skarteluhaaste #174   Sydämiä - Hearts
For a Special Friend
Vintage korttikuva netistä. Kirjoittelin siihen tekstin ja leikkelin raamit kuviosaksilla. Taustapaperi koottu palasista.
 
Perhoset näyttävät vihreämmiltä kuvaustekniikkani onnettoman tason takia. Taustapaperissa samaa vihreää raidoissa hippusen vaaleampana, samoin ruusun terälehdissä nettikuvassa.
***
Yhä vaan juhlitaan. Kahdet rääppiäiset pidetty tänään, joten kakkurintamalla ei enää katastrofin aineksia. Oli nimittäin niin isot kakut, että vieläkin on jäljellä muutama annos... Mutta ei sentään puolikkaita kummastakaan, kala- eikä mansikkakakusta, niinkuin vielä eilen vieraiden lähdettyä.

Kakut olivat ja ovat yhä hyviä, olivat vaan aivan liian isot vierasmäärään nähden...

Paikkakunnan kukkakauppa muuttaa uusiin tiloihin, joten tänään ei saanut kukkia. Vieraat toivat sen sijaan valtavan suklaarasian! Onneksi sen sisältö hupeni kiitettävästi myös heidän toimestaan :) Muuten joutuisimme kahdestaan ne syömään!
 
Olen selaillut lahjalehtiä ja aloittanut haastavan ristikkolehden täyttämisen. Siinä sivussa suunnittelin poikavauvakortteja, joista on pulaa. Pari pitäisi tehdä vielä tänään. Myös Ystävänpäiväkortit ovat valitsemista ja postituskuntoon laittamista vailla.
 
Ilmeisesti, tavan mukaan, ne myöhästyvät akateemisen vartin, eli tässä tapauksessa päivän verran. Anteeksi jo valmiiksi. En pääse millään ilveellä viemään niitä postiin huomenna vaan vasta tiistaina :(

Vaan onhan aina kiva saada postia. Kun kaikki muut kortit tulvivat postilaatikoihin oikeaan aikaan, on kai kiva yllätys kun vielä seuraavinakin päivinä tulee kortti, onhan?

2 kommenttia:

  1. Kaunis kortti ja hieno toteutus!

    VastaaPoista
  2. Voi että ihailen tätä nostalgista tunnelmaa, jonka olet saanut aikaan

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!